Zot: fan laat tattoo zetten van Plopsaland-coaster

Dieter Blarinckx-18 augustus 2021 om 08:56

De 24-jarige Ricardo Kuiper is een superfan van Plopsaland De Panne en is he-le-maal blown away door de nieuwe coaster ‘The Ride to Happiness’. Hij filmde het hele gebeuren en plaatste de beelden op zijn YouTube-kanaal.

‘The Ride to Happines’ is een samenwerking met het bekende muziekfestival Tomorrowland. Kuiper koos er dan ook voor om het motto van het festival te laten tattoeëren op zijn arm: “Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever”.

"Omdat ik het zo'n vette baan vind en ik al heel lang een tatoeage wil, ga ik een tatoeage op mijn arm laten zetten die in het teken staat van Ride to Happiness. Zoals de meesten van jullie wel weten is Ride to Happiness mijn favoriete achtbaan van dit moment. En dat gaat ook heel lang zo blijven waarschijnlijk."

Check de beelden hieronder:

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Zin in een ijsje dat smaakt naar Ketchup of Sojasaus?

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:45- Foto:

The Ice Cream Project

"Goedemiddag, voor mij graag een hoorntje met een bolletje Mosterd en een bolletje Havermout alstublieft!" Dit is iets wat je waarschijnlijk niet snel zal bestellen maar in Londen is het wel degelijk een ding. The Ice Cream Project is een ijssalon met 14 gekke smaken.

Het klinkt niet echt smakelijk, een ijsje met mayonaisesmaak. Maar toch is deze gekke pop-up-store erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Mensen willen namelijk maar al te graag in een lange rij staan om zo'n ijsje te bestellen. De oprichtster Anya Hindmarch heeft alle smaken gelinkt aan haar accessoirecollectie. De Britse modeontwerpster werkt graag met logo's van iconische voedingsmerken zoals Heinz en Kellogg's.

Ontdek zelf de 14 vreemde smaken op de website van The Ice Cream Project of ga zelf eens proeven in Londen. De pop-up-store staat er nog tot 28 augustus.

Ontdek meer