De eerste namen van Fire is Gold zijn bekend!

Sofie Verbeeck-05 mei 2022 om 06:00

We gaan eindelijk nog eens een drukke festivalzomer tegemoet, maar aan alle mooie zomers komt ook een einde. En hoe kan je het einde van de zomer beter vieren dan met een laatste festival? Kom op zaterdag 3 september 2022 naar Antwerpen en dans tot middernacht op de beste hits van het jaar op het Fire is Gold festival!Sinds dit jaar zal het Antwerpse festival plaatsvinden op de nieuwe locatie Park Spoor Oost in Antwerpen waar er maar liefst 4 verschillende podia worden voorzien. De line-up bestaat uit grote artiesten uit zowel België als Nederland. Onder meer Ronnie Flex & The Fam, de grootste rapper van Nederland, zal de beste hits van het moment draaien!

Maar ook heel wat andere straffe artiesten komen optreden: K1D, Bryan Mg, Cho, Dikke, ADF Samski, Chardy, Wawa, Zoey Hasselbank, J.Roots, DJ WEF en Kevin Koffii. Nog meer namen volgen snel! Wil jij ook een ticketje voor Fire is Gold bemachtigen? Surf dan snel naar de site, want de early bird tickets zijn al op!


Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Alan Walker geeft show in Lotto Arena

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:55

Alan Walker heeft een nieuwe wereldtournee aangekondigd. De Noorse artiest, met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd, bezoekt dit jaar nog verschillende landen. België ontbreekt gelukkig niet en is op zaterdag 1 oktober aan de beurt.

De wereldberoemde dj zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om de genres EDM en filmmuziek met elkaar te combineren. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Met succes: de tracks werden wereldwijd miljoenen keer beluisterd via YouTube en Spotify. Het was een vocalremake van één van die tracks, ‘Faded’, die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak leidde.

De Belgische show van Alan Walker vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 mei verkrijgbaar om 10 uur via de website van Live Nation.

Ontdek meer