Eindelijk meer duidelijkheid over spin-off 'Aladdin'

Karen Luiken-04 mei 2022 om 06:40

Drie jaar na de succesvolle ‘Aladdin’-remake krijgen we eindelijk meer informatie over de spin-off die ons beloofd is. De film draait om het personage Prince Anders en heeft acteur Billy Magnussen in de hoofdrol. Hij geeft in een gesprek met Screen Rant nieuwe details vrij.

Billy was in 2019 samen met grote acteurs als Will Smith te zien in de live action-remake van ‘Aladdin’. Hij speelt daarin Prins Anders, de potentiële minnaar van prinses Jasmine uit het fictieve koninkrijk Skanland. Al snel na het verschijnen van de Disneyfilm werd duidelijk dat zijn personage een spin-off zou krijgen.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Billy geeft nu eindelijk een veelbelovende update over de plannen. De acteur laat weten dat de film in ontwikkeling is en dat de herschrijvingen in volle gang zijn.

“Het is echt spannend”, zegt hij. “Om de mogelijkheid te hebben om dit personage te verzinnen en een wereld te creëren met hem erin, was echt een traktatie. Dat is wat ik zo leuk vind aan deze industrie. Je ziet altijd de charmante prins, dus ik dacht: ‘Laten we het eens door elkaar schudden’.”

Zien: teaser nieuwe film met Robert Pattinson online

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:48

'Twilight'-acteur Robert Pattinson was onlangs nog te zien in 'Tenet' en 'The Batman', maar nu werd er al een teaser gedropt van zijn gloednieuwe film: het aankomende sci-fi epos 'Mickey 17'.

In de film van regisseur Bon Joon-Ho speelt Pattinson de rol van Mickey Barnes, een gestorven man die weer tot leven wordt gebracht in een nieuw lichaam. De teaser onthult helemaal nog niet veel. Het enige wat we te zien krijgen is Mickey die ontwaakt in een zeer futuristische kamer.

Naast Pattinson zijn er ook rollen weggelegd voor Toni Colette en Mark Ruffalo.

'Mickey 17' zal in maart 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Check de kleine teaser hieronder:

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Ontdek meer