Eindelijk meer duidelijkheid over spin-off 'Aladdin'

Karen Luiken-04 mei 2022 om 06:40

Drie jaar na de succesvolle ‘Aladdin’-remake krijgen we eindelijk meer informatie over de spin-off die ons beloofd is. De film draait om het personage Prince Anders en heeft acteur Billy Magnussen in de hoofdrol. Hij geeft in een gesprek met Screen Rant nieuwe details vrij.

Billy was in 2019 samen met grote acteurs als Will Smith te zien in de live action-remake van ‘Aladdin’. Hij speelt daarin Prins Anders, de potentiële minnaar van prinses Jasmine uit het fictieve koninkrijk Skanland. Al snel na het verschijnen van de Disneyfilm werd duidelijk dat zijn personage een spin-off zou krijgen.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Billy geeft nu eindelijk een veelbelovende update over de plannen. De acteur laat weten dat de film in ontwikkeling is en dat de herschrijvingen in volle gang zijn.

“Het is echt spannend”, zegt hij. “Om de mogelijkheid te hebben om dit personage te verzinnen en een wereld te creëren met hem erin, was echt een traktatie. Dat is wat ik zo leuk vind aan deze industrie. Je ziet altijd de charmante prins, dus ik dacht: ‘Laten we het eens door elkaar schudden’.”

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer