Huwelijk loste gezondheidsproblemen Justin Bieber niet op

Karen Luiken-04 mei 2022 om 06:37

In tegenstelling tot wat Justin Bieber verwacht had, heeft het huwelijk met Hailey zijn persoonlijke problemen niet opgelost. Dat vertelt hij in een gesprek met Apple Music.

The Biebs heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij kampt met mentale gezondheidsproblemen. Hij dacht er met behulp van Hailey vanaf te komen, maar dat gebeurde niet. “Toen ik voor het eerst trouwde, stortte ik emotioneel in omdat ik dacht dat het huwelijk al mijn problemen zou oplossen. Maar dat gebeurde niet”, aldus Justin.

De zanger realiseert zich dat hij het niet bij zijn vrouw, maar bij zichzelf moest zoeken. “Je hoopt dat je vrouw alles kan oplossen, maar zo werkt het niet. Het is soms moeilijk om jezelf in de spiegel aan te kijken en je te moeten realiseren dat je misschien niet de persoon bent die je dacht te zijn. Het is een gevolg van trauma’s en levensomstandigheden.”

Het ging pas echt de goede kant op toen Justin zich wat meer op zijn religieuze kant ging focussen. “Ik ben heel open geweest over mijn geloofsreis en hoe mijn relatie met Jezus me heeft geholpen om niet zo streng voor mezelf te zijn”, vervolgt hij. “Als je erin gelooft dat God geen boze man is, maar iemand die jou graag de beste versie van jezelf wil laten worden, dan verandert er veel.”

K3 dit weekend voor het eerst K2

Karen Luiken-23 november 2022 om 07:30

K3 treedt dit weekend voor het eerst op als K2. Nu Hanne volop van haar pasgeboren kindje geniet, moeten Marthe en Julia het tijdens een optreden in het Nederlandse Coevorden met z’n tweeën doen.

“Het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden belooft extra speciaal te worden”, aldus Studio 100. “Maak je klaar voor een uniek en intiem optreden met Marthe en Julia. Dit wordt het meest exclusieve optreden ooit.”

Eerder werd al bekend dat ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede de plek van Hanne tijdelijk op zal vullen. Waarom ze er nu nog niet bij is? Studio 100 verklaart volgens HLN dat ze alleen van de partij zal zijn tijdens de K3-tournee door Nederland.

Julie Van den Steen verliest ongeboren kindje

Karen Luiken-23 november 2022 om 07:15

Julie Van den Steen gaat door een moeilijke periode. De presentatrice laat in een openhartig bericht op social media weten dat ze haar ongeboren kindje is verloren.

“Dit is het moeilijkste wat ik ooit heb gedeeld”, aldus Julie. “Maar ik wil hier graag iets openbreken. Want ik ben 1 op 6...”

Julie ontdekte in de zomer dat ze onverwachts zwanger was. Niet veel later, op 18 juli, kreeg ze te horen dat ze haar kindje was verloren.

“Ik ga dat nooit meer vergeten”, zegt ze in een filmpje. “Het hartje was gestopt met kloppen. Mijn wereld stond stil. Nog steeds soms als ik heel eerlijk ben. En daarom wil ik dit delen.”

Ontdek meer