Huwelijk loste gezondheidsproblemen Justin Bieber niet op

Karen Luiken-04 mei 2022 om 06:37

In tegenstelling tot wat Justin Bieber verwacht had, heeft het huwelijk met Hailey zijn persoonlijke problemen niet opgelost. Dat vertelt hij in een gesprek met Apple Music.

The Biebs heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij kampt met mentale gezondheidsproblemen. Hij dacht er met behulp van Hailey vanaf te komen, maar dat gebeurde niet. “Toen ik voor het eerst trouwde, stortte ik emotioneel in omdat ik dacht dat het huwelijk al mijn problemen zou oplossen. Maar dat gebeurde niet”, aldus Justin.

De zanger realiseert zich dat hij het niet bij zijn vrouw, maar bij zichzelf moest zoeken. “Je hoopt dat je vrouw alles kan oplossen, maar zo werkt het niet. Het is soms moeilijk om jezelf in de spiegel aan te kijken en je te moeten realiseren dat je misschien niet de persoon bent die je dacht te zijn. Het is een gevolg van trauma’s en levensomstandigheden.”

Het ging pas echt de goede kant op toen Justin zich wat meer op zijn religieuze kant ging focussen. “Ik ben heel open geweest over mijn geloofsreis en hoe mijn relatie met Jezus me heeft geholpen om niet zo streng voor mezelf te zijn”, vervolgt hij. “Als je erin gelooft dat God geen boze man is, maar iemand die jou graag de beste versie van jezelf wil laten worden, dan verandert er veel.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer