Sophie Turner bevestigt (eindelijk) haar zwangerschap

Karen Luiken-04 mei 2022 om 06:15

Geruchten over een tweede zwangerschap gingen al een tijdje rond, maar nu zijn ze ook echt bevestigd door het koppel zelf. Sophie Turner en Joe Jonas hebben in een gesprek met Elle UK laten weten opnieuw ouders te worden!

In het interview zegt Sophie blij te zijn dat zij en Joe hun gezin kunnen uitbreiden. In juli 2020 werden ze voor het eerst ouders van dochtertje Willa. “Het is waar het leven voor mij om draait: het opvoeden van de volgende generatie”, aldus Sophie. “Het is zo mooi om mijn dochter steeds sterker te zien worden. We zijn ontzettend blij dat de familie wordt uitgebreid. Het is de beste zegen ooit.”

De actrice vertelt ook dat zij en Joe heel beschermend zijn over het leven dat ze hebben opgebouwd. Als ze samen op de rode loper verschijnen, doen ze dat alleen om de juiste redenen. “Je wilt jezelf niet als beroemd koppel op de markt brengen. Mijn dochter heeft hier nooit om gevraagd. Ik weet wat het met je mentale gezondheid kan doen om in deze branche te zitten, en om elke dag gefotografeerd te worden en commentaar te krijgen.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer