Daniel Radcliffe schittert in trailer ‘Weird Al Yankovic’-film

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 05:59

Het is al een tijdje geweten dat de Britse acteur Daniel Radcliffe binnenkort te zien zal zijn in de film ‘Weird: The Al Yankovic Story’, maar nu hebben we ook de eerste teaser trailer!

Radcliffe werd natuurlijk bekend als Harry Potter, maar dat imago heeft hij ondertussen helemaal achterwege gelaten. Binnenkort zal hij te zien als in de film die het leven van Weird Al Yankovic vertelt.

De film houdt niets achter en verkent elk facet van Yankovic’s leven, van zijn snelle opkomst tot roem met vroege hits als ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ tot zijn liefdesaffaires met beroemdheden en verdorven levensstijl. Radcliffe neemt het publiek mee op een ongelooflijke reis door het leven en de carrière van Yankovic, van een begaafd wonderkind tot de grootste muzikale legende aller tijden.

De film zal dit najaar te streamen zijn via The Roku Channel. Hoe en waar die bij ons te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Zien: verliefde Hero Fiennes Tiffin in trailer 'First Love'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 08:08

De Britse acteur Hero Fiennes Tiffin, vooral bekend van zijn rol als Hardin in de 'After'-franchise, is binnenkort te zien in een nieuw romantisch drama: 'First Love'

In 'First Love' speelt Hero de rol van de 18-jarige Jim, die zijn eerste liefde Ann in zijn laatste jaar op de middelbare school leert kennen. Samen ervaren ze de ups-and-downs van een eerste liefde terwijl ze zich klaarmaken om verder te studeren aan de universiteit. Ondertussen moeten Jims ouders omgaan met de familiale gevolgen van een financiële crisis.

De trailer en releasedatum werden eerder deze week gedropt, maar helaas is nog niet geweten of de film ook bij ons in België in de bioscopen te zien zal zijn.

Check de trailer hier:

Hugh Jackman wil tweede 'The Greatest Showman' maken!

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:49

De Australische acteur Hugh Jackman, vooral bekend van zijn rollen in 'X-Men', 'Wolverine', 'Van Helsing' en 'The Greatest Showman', heeft laten vallen dat hij openstaat voor een vervolg op de musical van 2017.

'The Greatest Showman' werpt een blik op het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten. De hoofdrollen werden vertolkt door Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson en Michelle Williams.

Nu heeft hoofdrolspeler Jackman in een interview met het Amerikaanse The Hollywood Reporter laten slippen dat hij een vervolg wel zou zien zitten. Maar dat wil hij dan naar eigen zeggen "met de originele cast er terug bij!".

Disney heeft nog niet laten weten of zo'n sequel er wel degelijk zal komen...

Ontdek meer