Daniel Radcliffe schittert in trailer ‘Weird Al Yankovic’-film

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 05:59

Het is al een tijdje geweten dat de Britse acteur Daniel Radcliffe binnenkort te zien zal zijn in de film ‘Weird: The Al Yankovic Story’, maar nu hebben we ook de eerste teaser trailer!

Radcliffe werd natuurlijk bekend als Harry Potter, maar dat imago heeft hij ondertussen helemaal achterwege gelaten. Binnenkort zal hij te zien als in de film die het leven van Weird Al Yankovic vertelt.

De film houdt niets achter en verkent elk facet van Yankovic’s leven, van zijn snelle opkomst tot roem met vroege hits als ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ tot zijn liefdesaffaires met beroemdheden en verdorven levensstijl. Radcliffe neemt het publiek mee op een ongelooflijke reis door het leven en de carrière van Yankovic, van een begaafd wonderkind tot de grootste muzikale legende aller tijden.

De film zal dit najaar te streamen zijn via The Roku Channel. Hoe en waar die bij ons te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer