Er komt een tweede 'The Nun'-film!

Dieter Blarinckx-03 mei 2022 om 20:01

Horrorfans zijn door het dolle heen want Warner Bros., het productiehuis achter de bekendste horrorfranchise van deze tijd, 'The Conjuring', heeft laten weten dat er wel degelijk een tweede film van 'The Nun' komt!

De eerste film uit 2018 vertelde het verhaal van een priester en een non die in 1952 door het Vaticaan naar een Roemeens klooster gestuurd worden. Daar moeten ze de mysterieuze zelfmoord van een non onderzoeken. Ze worden er geconfronteerd met Valak, een demon in de vorm van een non.

Valak leerden we al kennen uit de 'Conjuring'-films en is een van de meest spraakmakende enge verschijningen uit het 'Conjuring Universe'. En nu komt er dus een tweede film van!

Wanneer we 'The Nun 2' net mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Check hieronder alvast nog eens de trailer van de eerste film:

Zien: teaser nieuwe film met Robert Pattinson online

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:48

'Twilight'-acteur Robert Pattinson was onlangs nog te zien in 'Tenet' en 'The Batman', maar nu werd er al een teaser gedropt van zijn gloednieuwe film: het aankomende sci-fi epos 'Mickey 17'.

In de film van regisseur Bon Joon-Ho speelt Pattinson de rol van Mickey Barnes, een gestorven man die weer tot leven wordt gebracht in een nieuw lichaam. De teaser onthult helemaal nog niet veel. Het enige wat we te zien krijgen is Mickey die ontwaakt in een zeer futuristische kamer.

Naast Pattinson zijn er ook rollen weggelegd voor Toni Colette en Mark Ruffalo.

'Mickey 17' zal in maart 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Check de kleine teaser hieronder:

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Ontdek meer