Er komt een tweede 'The Nun'-film!

Dieter Blarinckx-03 mei 2022 om 20:01

Horrorfans zijn door het dolle heen want Warner Bros., het productiehuis achter de bekendste horrorfranchise van deze tijd, 'The Conjuring', heeft laten weten dat er wel degelijk een tweede film van 'The Nun' komt!

De eerste film uit 2018 vertelde het verhaal van een priester en een non die in 1952 door het Vaticaan naar een Roemeens klooster gestuurd worden. Daar moeten ze de mysterieuze zelfmoord van een non onderzoeken. Ze worden er geconfronteerd met Valak, een demon in de vorm van een non.

Valak leerden we al kennen uit de 'Conjuring'-films en is een van de meest spraakmakende enge verschijningen uit het 'Conjuring Universe'. En nu komt er dus een tweede film van!

Wanneer we 'The Nun 2' net mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Check hieronder alvast nog eens de trailer van de eerste film:

Ontdek hier de eerste trailer van 'Hocus Pocus 2'

Karen Luiken-28 juni 2022 om 16:42

Disney+ heeft een cadeautje voor fans die reikhalzend uitkijken naar de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’. De streamingsdienst heeft (eindelijk) de eerste trailer gedeeld!

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer