Dit is de perfecte penislengte voor een orgasme

Karen Luiken-18 augustus 2021 om 06:48

Size doesn’t matter, dat is wat ze vaak zeggen over mannen en hun penissen. In principe doet de grootte er inderdaad niet toe als je maar weet hoe je ermee om moet gaan. Maar hebben we het over het creëren van zoveel mogelijk vrouwelijke orgasmes? Dan is de lengte van een mannelijk geslachtsdeel duidelijk wél van belang. Onderzoek heeft uitgewezen welke penisgrootte vrouwen het vaakst een orgasme geeft.

Voor de studie, uitgevoerd door Big One Dating, zijn in het totaal 4.761 vrouwen ondervraagd. Ze kregen vragen over de penisgrootte van hun sekspartner en of ze tijdens de laatste keer dat ze gemeenschap hadden een orgasme kregen via penetratie. Na het verzamelen van een flinke hoeveelheid gegevens kwamen de onderzoekers er uiteindelijk achter dat de beste penisgrootte om vrouwen een climax te laten bereiken, 20 centimeter is.

Bij mannen met een grotere penis, neem 28 centimeter, zit het orgasmepercentage op 30 procent. Hetzelfde geldt voor mannen met jongeheren van 10 centimeter. Maar, zo stelt Big One: “Zelfs bij 8 centimeter heeft een kwart van de vrouwen een orgasme. Bij een penis van 3 centimeter gaat het om een percentage van 10.”


(Photo by Charles Deluvio on Unsplash)

Van roken krijg je erectiestoornissen, feit of fabel?

Kevin Watjou-09 december 2021 om 16:24

Jaël Ost ging de Meir van Antwerpen op om te kijken hoeveel we nu eigenlijk weten over de gevolgen van roken.

Demi Lovato brengt eigen vibrator op de markt

Karen Luiken-09 november 2021 om 15:52

Iedereen kan binnenkort klaarkomen met Demi Lovato. De artiest heeft een eigen vibrator uitgebracht en gaf het seksspeeltje de naam Demi Wand. Dat laat het muzikale talent weten via Instagram.

"Ik wilde mijn eigen seksspeeltje maken om het stigma rond plezier weg te nemen en je seksuele relatie naar een hoger niveau te tillen", aldus Demi. "Het is tijd om afscheid te nemen van het stigma. We verdienen allemaal plezier. We verdienen allemaal een orgasme."

Demi werkte voor het maken van de vibrator samen met de online seksspeeltjeswinkel Bellesa Boutique. Het knalgele speeltje heeft acht verschillende standjes en gaat gepaard met een bijpassend doosje. Je betaalt er 79 euro voor.

Ontdek meer