Dit is de perfecte penislengte voor een orgasme

Karen Luiken-18 augustus 2021 om 06:48

Size doesn’t matter, dat is wat ze vaak zeggen over mannen en hun penissen. In principe doet de grootte er inderdaad niet toe als je maar weet hoe je ermee om moet gaan. Maar hebben we het over het creëren van zoveel mogelijk vrouwelijke orgasmes? Dan is de lengte van een mannelijk geslachtsdeel duidelijk wél van belang. Onderzoek heeft uitgewezen welke penisgrootte vrouwen het vaakst een orgasme geeft.

Voor de studie, uitgevoerd door Big One Dating, zijn in het totaal 4.761 vrouwen ondervraagd. Ze kregen vragen over de penisgrootte van hun sekspartner en of ze tijdens de laatste keer dat ze gemeenschap hadden een orgasme kregen via penetratie. Na het verzamelen van een flinke hoeveelheid gegevens kwamen de onderzoekers er uiteindelijk achter dat de beste penisgrootte om vrouwen een climax te laten bereiken, 20 centimeter is.

Bij mannen met een grotere penis, neem 28 centimeter, zit het orgasmepercentage op 30 procent. Hetzelfde geldt voor mannen met jongeheren van 10 centimeter. Maar, zo stelt Big One: “Zelfs bij 8 centimeter heeft een kwart van de vrouwen een orgasme. Bij een penis van 3 centimeter gaat het om een percentage van 10.”


(Photo by Charles Deluvio on Unsplash)

Dan toch geen ban voor expliciete content op OnlyFans

Esther Lapin-25 augustus 2021 om 13:05

Vorige week kwam het nieuws dat OnlyFans seksueel expliciete content ging bannen van zijn platform vanaf 1 oktober. Dat ging gepaard met heel veel kritiek van de creators waardoor OnlyFans nu op zijn stappen terugkeert.

De ban kwam er omdat OnlyFans niet meer genoeg geld binnenkreeg van banken en andere investeerders, waardoor ze hun creators niet meer konden betalen. Voor hen leek het verbod op seksueel expliciete content dan de enige oplossing.

Toch waren ze niet gevoelig aan alle kritiek van de sekswerkers en besloten ze toch om de ban in te trekken. Ze lieten dan ook in een tweet weten: "Bedankt aan iedereen om jullie te laten horen. We hebben de nodige garanties gekregen om onze diverse creator community te ondersteunen en hebben de geplande beleidswijziging van 1 oktober opgeschort. OnlyFans staat voor inclusiviteit en we blijven alle makers een thuis bieden."


Ook al heeft het nieuws van de wijziging van hun richtlijnen voor negatieve aandacht gezorgd, toch is het niet voor niets geweest. Door de aankondiging ervan vertrokken er tamelijk wat creators naar andere platformen en kon OnlyFans zo hun investeerders onder druk zetten. Hierdoor zagen de banken ook in dat zo een ban op pornografische content niet de oplossing was en besloten ze toch om nog te investeren in het platform.

Ben je benieuwd hoe OnlyFans exact werkt? Kijk dan zeker naar Curious, onze nieuwe serie die nu al te zien is op Streamz en binnenkort op YouTube.

OnlyFans-creators verhuizen naar Fansly

Esther Lapin-23 augustus 2021 om 15:42

Vorige week kondigde OnlyFans een verbod aan voor seksueel expliciete content vanaf 1 oktober. Dit was een ramp voor vele sekswerkers waarvan OnlyFans hun job is. Dit zorgde ervoor dat velen van hen naar Fansly, een soortgelijke site, zijn overgestapt.

OnlyFans heeft beslist om geen seksueel expliciete content meer toe te laten vanaf 1 oktober. Dat hebben ze gedaan om meer investeerders aan te trekken. Ze hadden echter nooit verwacht dat zo veel van hun creators naar een ander platform zouden overstappen.

Het andere platform in kwestie is Fansly. Een site met dezelfde concept als OnlyFans: gebruikers kunnen er content uploaden die hun fans tegen betaling, via een abonnement of per post apart, kunnen bekijken. Vanaf OnlyFans het nieuws had aangekondigd stroomden de nieuwe gebruikers toe. Op een bepaald moment kwamen er 4.000 nieuwe gebruikers per uur en dat konden hun servers niet aan.

Fansly had dan ook de boodschap begrepen en heeft onmiddellijk features aangepast aan hun site. Zo breidde het zijn support team uit en zorgde het voor snellere videoprocessing. Toch betreuren ze dat dit OnlyFans is overkomen: “We willen groeien omdat onze site meer features heeft, veiliger is en betere support heeft. Niet omdat gebruikers gedwongen worden om ons platform te gebruiken.”

Ontdek meer