EOTB-ster Jørney geeft update over zwangerschap

Karen Luiken-06 juli 2021 om 13:15

Ze heeft het lange tijd voor zich weten te houden, maar inmiddels schreeuwt ze het van de daken: Jørney is zwanger van Odim. Hoe lang precies, daarover geeft ze haar fans meer informatie via een update op social media.

Vorige week maakte Jørney in een vlog bekend mama te worden. Van Odim. De twee vormen momenteel geen koppeltje, maar hebben toch besloten het kindje te willen houden en samen op te voeden. Over een half jaartje wordt de kleine verwacht. “Hier zijn we. Zeventien weken in onze zwangerschap”, schrijft Jørney.

De tijd vliegt volgens de blondine voorbij. “Soms heb ik het gevoel dat ik te veel doe en ik kan niet geloven dat je er bijna bent. Maar vijf seconden later denk ik: wauw, ik heb eigenlijk nog een weg te gaan.”

Ze zit inmiddels in haar tweede simester. Langzame momenten worden afgewisseld door snelle. De ene keer wil ze dat ze de tijd zou kunnen versnellen om haar baby te zien, de andere keer vraagt ze zich af of ze er al klaar voor is. “Hoe dan ook, hoe snel of langzaam dit ook gaat, er is één ding dat ik zeker weet: ik kan niet wachten om je te ontmoeten, mijn lieve schat.”

Jørney is ontzettend benieuwd naar haar kleintje. Ze vervolgt: “Hoe je eruit zult zien. Wat zal vergelijkbaar of anders zijn dan papa of mij. Hoe je je in mijn armen zult voelen. Hoe je zachte babyhoofdje zal ruiken. Welke kleur je ogen zullen hebben. Wanneer je aankomt. Hoe de bevalling zal verlopen. Wat je uiteindelijke naam zal zijn.”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer