EOTB-ster Jørney geeft update over zwangerschap

Karen Luiken-06 juli 2021 om 13:15

Ze heeft het lange tijd voor zich weten te houden, maar inmiddels schreeuwt ze het van de daken: Jørney is zwanger van Odim. Hoe lang precies, daarover geeft ze haar fans meer informatie via een update op social media.

Vorige week maakte Jørney in een vlog bekend mama te worden. Van Odim. De twee vormen momenteel geen koppeltje, maar hebben toch besloten het kindje te willen houden en samen op te voeden. Over een half jaartje wordt de kleine verwacht. “Hier zijn we. Zeventien weken in onze zwangerschap”, schrijft Jørney.

De tijd vliegt volgens de blondine voorbij. “Soms heb ik het gevoel dat ik te veel doe en ik kan niet geloven dat je er bijna bent. Maar vijf seconden later denk ik: wauw, ik heb eigenlijk nog een weg te gaan.”

Ze zit inmiddels in haar tweede simester. Langzame momenten worden afgewisseld door snelle. De ene keer wil ze dat ze de tijd zou kunnen versnellen om haar baby te zien, de andere keer vraagt ze zich af of ze er al klaar voor is. “Hoe dan ook, hoe snel of langzaam dit ook gaat, er is één ding dat ik zeker weet: ik kan niet wachten om je te ontmoeten, mijn lieve schat.”

Jørney is ontzettend benieuwd naar haar kleintje. Ze vervolgt: “Hoe je eruit zult zien. Wat zal vergelijkbaar of anders zijn dan papa of mij. Hoe je je in mijn armen zult voelen. Hoe je zachte babyhoofdje zal ruiken. Welke kleur je ogen zullen hebben. Wanneer je aankomt. Hoe de bevalling zal verlopen. Wat je uiteindelijke naam zal zijn.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer