K-pop zanger Kris Wu officieel gearresteerd voor verkrachting

Karen Luiken-18 augustus 2021 om 06:22

De Chinees-Canadese popster Kris Wu is afgelopen maandag gearresteerd op verdenking van verkrachting. Hij wordt ervan beschuldigd seks te hebben gehad met een 17-jarig meisje terwijl ze dronken was. Ook zou hij andere jonge vrouwen hebben gemanipuleerd om seks met hem te hebben. Dat meldt Billboard.

Kris, vooral bekend van de K-popgroep EXO, heeft de beschuldigingen over seks met het destijds dronken meisje ontkend. De tiener zegt echter dat zeven vrouwen contact met haar hadden opgenomen om te laten weten dat ze iets soortgelijks hebben meegemaakt. Kris zou hen verleid hebben door hen goede banen of andere kansen aan te bieden. In ruil daarvoor wilde hij seks. Een aantal van de meisjes zou onder de achttien zijn geweest.

De zanger werd op 1 augustus al aangehouden, maar is nu dus ook officieel gearresteerd.

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer