Deze Grey's Anatomy-ster is zwanger

Karen Luiken-17 augustus 2021 om 14:02

De Grey’s Anatomy-familie krijgt er een nieuw lid bij. Kelly McCreary, die Maggie Pierce speelt in de serie, verwacht samen met haar man Pete Chatmon een kindje. Dat meldt People.

“We zijn heel blij om te kunnen delen dat mijn man en ik ons eerste kleintje verwachten”, aldus de actrice. Ze vertelt dat de zwangerschap gepland was, maar dat-ie ondanks dat als een grote verrassing kwam. “Ik schreeuwde het uit van shock toen ik het zag. Ik had het niet verwacht. Ik had mezelf mentaal en emotioneel voorbereid op de mogelijkheid dat het even zou duren voordat we zwanger zouden worden.”

Kelly en Pete leerden elkaar kennen op de set van Grey’s Anatomy. In 2019 gaven ze elkaar het jawoord.

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer