Gebruikte tissue van Messi aangeboden voor 1 miljoen dollar

Karen Luiken-17 augustus 2021 om 13:54

Een normaal mens gooit een tissue weg als-ie vol gesnoten is met snot. Het waardeloze stukje papier verdwijnt in de prullenbak en zien we nooit meer terug. Maar dat gebeurt niet als je Lionel Messi heet en een wereldberoemde voetballer bent. Dan wordt er 1 miljoen dollar gevraagd voor zo’n gebruikte zakdoek.

Nope, dit is geen joke. Een anonieme verkoper vraagt 1 miljoen dollar voor een tissue die Messi tijdens de persconferentie voor zijn vertrek bij FC Barcelona gebruikte. Hij veegde er zijn tranen mee af en snoot er zijn neus mee.

De verkoper beweert het papiertje uit de prullenbak te hebben gevist en zette het vervolgens op internet. Daar wordt de zakdoek nu te koop aangeboden met de omschrijving dat de tissue genetisch materiaal van Messi bevat waarmee je de voetballer zou kunnen klonen. En nope, dit is nog steeds geen joke.

Onlangs is bekend geworden dat Messi de voetbalclub FC Barcelona inruilt voor een plekje in het team van Paris Saint-Germain. Hij speelde al sinds zijn dertiende bij de Spaanse club.

Man overlijdt nadat hij 1,5 liter cola drinkt binnen 10 minuten

Karen Luiken-26 september 2021 om 08:00

Een man uit China is onlangs overleden nadat hij binnen tien minuten anderhalve liter Coca-Cola had gedronken. Hij nuttigde het drankje om af te koelen vanwege het warme weer. Dat meldt Daily Mail.

De man kwam er al snel achter dat het drinken van zo’n enorme hoeveelheid cola geen goed idee was. Hij kreeg last van een gezwollen maag en hevige buikpijn. Er zat voor hem niets anders op dan een bezoekje te brengen aan het ziekenhuis.

Eenmaal daar werd duidelijk dat de man, die geen onderliggende gezondheidsproblemen had, kampte met een verhoogde hartslag, lage bloeddruk en snelle ademhaling. Uit scans bleek vervolgens dat hij een enorme hoeveelheid gas in zijn darmen en poortader had. Er is nog geprobeerd om het gas uit het spijsverteringsstelsel van de man te laten ontsnappen en zijn lichaamsfuncties te stabiliseren met medicijnen, maar dat mocht niet meer baten. Twaalf uur later kwamen artsen erachter dat de man ernstige leverschade had. Zijn toestand verslechterde en hij overleed achttien uur na de behandeling.

Hoewel doktoren denken dat het slachtoffer overleed door een gasophoping in zijn lichaam, is een Britse expert van mening dat het aan iets anders ligt. Hij denkt dat een bacteriële infectie, een bekend gevolg van een interne gasophoping, de man uiteindelijk fataal is geworden.

(Photo by Krisztian Matyas on Unsplash)

Hema verkoopt nu tompoezen voor honden

Karen Luiken-26 september 2021 om 06:00

Honden eten over het algemeen voornamelijk brokken. Sommige viervoeters hebben geluk en worden af en toe getrakteerd op een plakje kaas, worst of een stukje paté. Kan het voor jouw harige vriend niet gek genoeg zijn? Breng dan eens een bezoekje aan Hema. Daar verkopen ze nu tompoezen voor honden.

Of nou ja, da’s niet helemaal waar. Hema verkoopt een bakmix waar je zelf twee tompoezen mee kunt maken. Niet met bladerdeeg, room en een roze glazuur, maar met ingrediënten die goed zijn voor je hond. Zo is het de bedoeling dat je aan de bakmix dingen als appelmoes, wortel, banaan, lactosevrije Griekse yoghurt en roomkaas toevoegt. De ‘glazuur’ maak je met een paar druppels sap van rode biet, granaatappel, frambozen of cranberry’s.

De tompouce is bedoeld als tussendoortje en kan dus niet gezien worden als een vervangende maaltijd. Gelukkiger ga je je doggo waarschijnlijk niet maken.

Ontdek meer