EOTB-ster Sander in ziekenhuis door corona

Karen Luiken-06 juli 2021 om 13:15

Het gaat niet goed met Sander uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Het coronavirus heeft hem te pakken gekregen. Zodanig zelfs, dat de realityster naar het ziekenhuis moest worden gebracht.​

Fans maakten zich al een tijdje zorgen om Sander. Waar de EOTB-hunk normaal gesproken regelmatig van zich laat horen via social media, was het nu opvallend stil. In een Insta-story maakt hij duidelijk waarom. “Ik krijg veel berichten waarom ik niks post. Ik heb corona en ben vannacht opgehaald door een ambulance.”

Sander kreeg te weinig lucht en krijgt daarom hulp. “Ik lig aan de zuurstof”, zegt hij. Hoe lang hij in het ziekenhuis zal moeten blijven, is niet duidelijk.

Britney Spears gaat naakt op Instagram

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:21

Britney Spears heeft een aantal pikante beelden gedeeld met haar Instagram-volgers. De zangeres is voor de gelegenheid uit de kleren gegaan en poseert poedelnaakt voor de camera.

Aangezien Instagram een no nipple-beleid heeft, besloot Britney haar intieme delen af te dekken met bloemetjes en hartjes. In het onderschrift schrijft ze dat ze de ‘energie als vrije vrouw nog nooit zo goed heeft gevoeld’. Ze doelt daarmee hoogstwaarschijnlijk op het beëindigen van het curatorschap van haar vader, dat dertien jaar heeft geduurd.

Het bericht kreeg binnen no time bijna twee miljoen likes. Op comments zit Britney overduidelijk niet te wachten; ze heeft de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ingeborg is oma geworden!

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:06

De zoon van Ingeborg, MNM-presentator Robin Keyaert, is nog net voor de jaarwisseling vader geworden. Dat wil dus zeggen dat Ingeborg ook voor het eerst oma werd. Robins vriendin Jade zette op 31 december Ruby op de wereld. En Ingeborg is er helemaal klaar voor!

“We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden. Hoe Ruby oma en opa zal noemen zal nog blijken. Ik ben al plusomi en dat bevalt me heel goed. We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid.”

Proficiat aan de ganse familie!

Ontdek meer