Kobe Ilsen en Viktor Verhulst draaien op Studio 100 Rewind Party!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2021 om 08:12

Begin december is het zover: dan kunnen duizenden fans het 25-jarig bestaan van Studio 100 geen vieren in het Antwerpse Sportpaleis. Headliner van de avond is Spring, die voor de nostalgische factor zullen zorgen. Maar Studio 100 heeft nu ook bekendgemaakt dat de dj-sets verzorgd zullen worden door niemand minder dan Ilsen & Verhulst (Kobe Ilsen & Viktor Verhulst).

Dat muzikale duo trad voor het eerst op tijdens Tomorrowland, en dat was een groot succes! Dus dit najaar zetten ze met veel plezier het Sportpaleis op stelten met een hoop nostalgische hits.

“Als er één fan is van het eerste uur bij Studio 100 dan ben ik dat wel. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid. Sowieso maken we er met ‘Ilsen & Verhulst’ altijd al een dik feestje van. Ik zou zeggen: Sportpaleis, maak uw borst maar al nat!” klinkt het bij Viktor Verhulst aan Het Laatste Nieuws.

Succes boys!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

Ontdek meer