Kobe Ilsen en Viktor Verhulst draaien op Studio 100 Rewind Party!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2021 om 08:12

Begin december is het zover: dan kunnen duizenden fans het 25-jarig bestaan van Studio 100 geen vieren in het Antwerpse Sportpaleis. Headliner van de avond is Spring, die voor de nostalgische factor zullen zorgen. Maar Studio 100 heeft nu ook bekendgemaakt dat de dj-sets verzorgd zullen worden door niemand minder dan Ilsen & Verhulst (Kobe Ilsen & Viktor Verhulst).

Dat muzikale duo trad voor het eerst op tijdens Tomorrowland, en dat was een groot succes! Dus dit najaar zetten ze met veel plezier het Sportpaleis op stelten met een hoop nostalgische hits.

“Als er één fan is van het eerste uur bij Studio 100 dan ben ik dat wel. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid. Sowieso maken we er met ‘Ilsen & Verhulst’ altijd al een dik feestje van. Ik zou zeggen: Sportpaleis, maak uw borst maar al nat!” klinkt het bij Viktor Verhulst aan Het Laatste Nieuws.

Succes boys!

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

Ontdek meer