‘Camping Coppens’ komt ook op Nederlandse tv

Dieter Blarinckx-06 juli 2021 om 10:57

Het nieuwe progamma ‘Camping Coppens’ waarin we Staf Coppens en zijn gezin volgen tijdens hun avontuur in Zweden, zal vanaf deze week ook uitgezonden worden bij onze Noorderburen. Stafs vrouw Monique is immers van Nederlandse afkomst, waardoor ook de Nederlanders wel een connectie hebben met het programma.

In het programma zien we in de eerste afleveringen hoe het gezin Coppens afscheid neemt van België en het drukke medialeven achterlaat voor een rustiger leven in de natuur.

‘Camping Coppens’ is nu te zien bij VTM en via VTMGO!

Zien: gemoederen lopen hoog op in het 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:44

Met de nominaties voor de deur is het niet altijd even gezellig in het ‘Big Brother’-huis. Zeker nu Nouchine is verkozen als Little Brother en zij de mogelijkheid heeft om iemand vrij te stellen, lopen de gemoederen hoog op. Vooral bij Amy. Zij heeft haar mening over het hele gebeuren en laat die duidelijk horen. “Vertrouw je echt niet meer.” Een preview!

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer