‘Camping Coppens’ komt ook op Nederlandse tv

Dieter Blarinckx-06 juli 2021 om 10:57

Het nieuwe progamma ‘Camping Coppens’ waarin we Staf Coppens en zijn gezin volgen tijdens hun avontuur in Zweden, zal vanaf deze week ook uitgezonden worden bij onze Noorderburen. Stafs vrouw Monique is immers van Nederlandse afkomst, waardoor ook de Nederlanders wel een connectie hebben met het programma.

In het programma zien we in de eerste afleveringen hoe het gezin Coppens afscheid neemt van België en het drukke medialeven achterlaat voor een rustiger leven in de natuur.

‘Camping Coppens’ is nu te zien bij VTM en via VTMGO!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer