'Love Island' krijgt derde seizoen!

Amber Schepers-03 mei 2022 om 08:17

Het realityprogramma 'Love Island' keert deze zomer terug naar onze schermen. Opnieuw zullen jonge singles op zoek gaan naar de ware liefde tijdens hun summer of love.

Na twee seizoenen in 2019 en 2020 is het weer zover. Deze zomer wagen jonge singles opnieuw hun kans om ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland in de realityreeks 'Love Island'.

Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar. Ze moeten niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Elke week wordt er namelijk iemand naar huis gestemd, tot er uiteindelijk één koppel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

Vorig jaar kwam er geen nieuw seizoen en werd het een uitsluitend Nederlandse editie, maar dit jaar keert het stomende programma ook terug naar Vlaanderen, met opnieuw Vlaamse deelnemers. Het derde seizoen van 'Love Island' zal deze zomer exclusief te zien zijn op Streamz.

Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

Streamz lanceert trailer van nieuwe docureeks 'Is Crypto het Nieuwe Goud?'

Karen Luiken-05 december 2022 om 16:39

Iedereen heeft wel eens iets over digitale munten of NFT’s gehoord, maar weet jij precies hoe de wereld achter crypto in elkaar zit? De nieuwe documentairereeks ‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ gaat hier dieper op in.

De reeks volgt negen Vlamingen die de kijker meenemen in de wereld van cryptovaluta’s en NFT’s. Ook komen er vier experts aan het woord die verschillende voor- en nadelen opsommen.

Een van de gevolgde Vlamingen is VEXX, oftewel Vince Oktterman, wiens NFT’s voor hoge prijzen de deur uitgaan. VEXX wordt gezien als één van de grootste namen uit zijn generatie.

Andere namen die voorbij komen zijn onder meer die van crypto ondernemer Bruno Ver, crypto influencer Quinten Francois en Didi & Romaine Taihuttu. De laatste twee in dit rijtje maken deel uit van de uit Nederland afkomstige ‘Bitcoin Family’. Zij gaven alles op om volledig in de Bitcoin te gaan. Ze reizen de hele wereld rond en leiden een stressloos leven.

‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ is vanaf 18 december te zien op Streamz. De eerste beelden zie je hier:

Ontdek meer