Man loopt zes jaar rond met penis op arm

Karen Luiken-03 mei 2022 om 07:05

Een man genaamd Malcolm MacDonald heeft jarenlang rondgelopen met een penis op zijn arm. Het geslachtsdeel viel in 2010 in het toilet van zijn kruis door een ernstige infectie.

Na het traumatische incident van twaalf jaar geleden bouwden artsen een nieuwe penis van vijftien centimeter lang. Die zou in 2015 eigenlijk tussen Malcolms benen worden bevestigd, maar door een gebrek aan zuurstof moest de piemel eerst aan zijn arm worden vastgemaakt. Het ding heeft daar uiteindelijk zes jaar gezeten.

Inmiddels hangt de penis weer op de plek van behoren en Malcolm kan zijn geluk niet op. “Het was een operatie van negen uur”, aldus de man in een documentaire van Channel 4. “Het eerste wat ik deed was naar beneden kijken. Ik voel me weer een echte man.”

Kunstencentrum Vooruit krijgt een bijzondere naam

Sofie Verbeeck-18 mei 2022 om 09:00- Foto:

Photo by Erik Mclean on Unsplash

VIERNULVIER, dat is de nieuwe naam van het Gentse kunstencentrum. Sommigen weten misschien wel wat dat betekent. De nieuwe naam verwijst namelijk naar de 404-foutmelding die je krijgt wanneer een webpagina onbereikbaar is.

Het kunstencentrum dat vroeger De Vooruit heette, wilde van naam veranderen nadat de politieke partij SP.A zijn naam in Vooruit had veranderd. Al zal het gebouw zelf wel De Vooruit blijven heten. De nieuwe naam verwijst naar een internationale foutcode. Volgens de woordvoerder is dat omwille van de vele errors waarop ze botsten tijdens de zoektocht naar een andere naam.

Gwyneth Paltrow komt met luxeluiers met diamanten!

Dieter Blarinckx-14 mei 2022 om 08:59

Gwyneth Paltrow, de Amerikaanse actrice die vaak de headlines haalt met haar vreemde producten onder haar lifestylemerk Goop, komt met een luxeluier met edelstenen.

Dat nieuws maakte Goop zelf bekend via sociale media. De luiers in kwestie zouden gemaakt zijn van alpacawol en zouden daarnaast ook enkele duren edelstenen bevatten. Maar wie edelstenen zegt, denkt ook automatisch aan een stevig prijskaartje. Een pak van 12 luiers zou zelfs zo’n 115 euro kosten!

Gwyneth zelf zegt dat het eerder om een publiciteitsstunt gaat. “Met ‘The Diapér’ willen Goop en Gwyneth Paltrow een Amerikaanse wet in vraag stellen, die maakt dat luiers in 33 Amerikaanse staten belast worden tegen hetzelfde tarief als luxegoederen. Daardoor zijn luiers voor veel gezinnen moeilijk betaalbaar”, klinkt het.

Ontdek meer