Man loopt zes jaar rond met penis op arm

Karen Luiken-03 mei 2022 om 07:05

Een man genaamd Malcolm MacDonald heeft jarenlang rondgelopen met een penis op zijn arm. Het geslachtsdeel viel in 2010 in het toilet van zijn kruis door een ernstige infectie.

Na het traumatische incident van twaalf jaar geleden bouwden artsen een nieuwe penis van vijftien centimeter lang. Die zou in 2015 eigenlijk tussen Malcolms benen worden bevestigd, maar door een gebrek aan zuurstof moest de piemel eerst aan zijn arm worden vastgemaakt. Het ding heeft daar uiteindelijk zes jaar gezeten.

Inmiddels hangt de penis weer op de plek van behoren en Malcolm kan zijn geluk niet op. “Het was een operatie van negen uur”, aldus de man in een documentaire van Channel 4. “Het eerste wat ik deed was naar beneden kijken. Ik voel me weer een echte man.”

Zo ziet een Big Mac er na drie maanden uit

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:15

Stel: je koopt een Big Mac bij de McDonald’s en legt die naast een Big Mac die je drie maanden geleden kocht. Hoe groot zijn de verschillen dan? Een TikTokker nam de proef op de som en maakte er een video van.

Eerst opent de man het doosje van zijn verse Big Mac. Hij ontdekt twee burgers, een klein beetje saus, heel weinig sla en nog veel minder ui. Ook zit er slechts één plakje cheddar op in plaats van de beloofde twee plakjes.

Dan door naar de andere burger, die drie maanden oud is. Hoe is het daarmee gesteld? Op het eerste gezicht lijkt het er allemaal prima uit te zien. Er zit geen schommel op, de boel is niet rot. Zelfs de sla is nog redelijk intact. Geloof het of niet, maar eigenlijk is het enige grote minpunt de burger. Die is zo hart als steen. “Je stopt deze shit in je eigen maag en in die van je kind”, zegt de TikTokker in het filmpje.

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Ontdek meer