Hier kun je baden in een jacuzzi met Pornstar Martini

Karen Luiken-03 mei 2022 om 07:00- Foto:

Photo by Donna Billson on Unsplash

Baden in een jacuzzi gevuld met je favoriete cocktail? Het kan in het Verenigd Koninkrijk. In het plaatsje Surrey, vlakbij Londen, zit een hotel- en spacomplex waar ’s werelds eerste Porn Spa Martini Experience is gelanceerd.

Cocktailliefhebbers kunnen er hun lichaam onderdompelen in een bad vol met Pornstar Martini. De ingrediënten passievrucht, wodka, limoensap en prosecco blijken namelijk niet alleen een absolute smaaksensatie te zijn, ze hebben volgens Tyla ook gunstige uitwerkingen voor het lichaam.

Stoffen in prosecco zouden het longweefsel gezond houden, terwijl passievrucht veroudering tegen kan gaan en de huid gehydrateerd houdt. Limoensap helpt dan weer tegen het verlagen van de hoge bloeddruk en het verminderen van de risicofactoren voor hartaandoeningen.

Een chillsessie in een met Pornstar Martini gevulde jacuzzi gaat gepaard met allerlei heerlijke behandelingen. Denk daarbij aan een bodyscrub, manicure, pedicure, oogbehandeling of gezichtsbehandeling. Dusss, wanneer boeken we?!

Ontdek meer