Live-concert 'Liefde voor Muziek' in Lotto Arena

Karen Luiken-03 mei 2022 om 06:46

Kun jij geen genoeg krijgen van ‘Liefde voor Muziek’? Goed nieuws. De artiesten uit het huidige seizoen van het programma trekken op vrijdag 23 september naar het grote podium van de Lotto Arena voor een tweede editie van ‘Liefde voor Muziek LIVE’.

Begeleid door een uitgebreide band vertolken CAMILLE, Ozark Henry, Davina Michelle, Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola, Koen Buyse en Margriet Hermans het beste uit het programma. Suzan en Freek kunnen er fysiek helaas niet bij zijn, maar laten die avond wel van zich horen.

Tijdens het evenement worden duetten afgewisseld met feestnummers en meezingmomenten. Bijzijn? Tickets zijn al te koop via deze site!

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Alan Walker geeft show in Lotto Arena

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:55

Alan Walker heeft een nieuwe wereldtournee aangekondigd. De Noorse artiest, met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd, bezoekt dit jaar nog verschillende landen. België ontbreekt gelukkig niet en is op zaterdag 1 oktober aan de beurt.

De wereldberoemde dj zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om de genres EDM en filmmuziek met elkaar te combineren. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Met succes: de tracks werden wereldwijd miljoenen keer beluisterd via YouTube en Spotify. Het was een vocalremake van één van die tracks, ‘Faded’, die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak leidde.

De Belgische show van Alan Walker vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 mei verkrijgbaar om 10 uur via de website van Live Nation.

Ontdek meer