Zien: Angelina Jolie duikt op in Oekraïne om te helpen

Dieter Blarinckx-02 mei 2022 om 18:34

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie verblijft momenteel in de Oekraïense stad Lviv om daar de slachtoffers van de oorlog een hart onder de riem te steken. En ze moest er ook al meteen gaan schuilen voor een luchtaanval...

De actrice reisde onaangekondigd naar Lviv, in het westen van Oekraïne. Daar bracht ze een bezoek aan een lokale opvangplaats voor kinderen en moest ze zelfs meteen gaan schuilen voor een luchtaanval.

Of ze bang was? "Nee, ik ben niet bang, ik ben oké", klonk het.

Jolie verzet zich al langer tegen onrecht en komt vaak op voor slachtoffers en de minder bedeelden in de wereld. Haar acties kunnen dan ook op veel respect en liefde rekenen.

Foto: UKRZALIZNYTSIA

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer