Zien: Harry Styles in mysterieuze trailer ‘Don’t Worry Darling’

Dieter Blarinckx-02 mei 2022 om 18:23

Filmfans die zot zijn van zanger Harry Styles letten nu beter op! Vanaf 28 september kan je in de bioscoop immers gaan kijken naar de film ‘Don’t Worry Darling’. Harry Styles en Florence Pugh spelen de hoofdrollen!

Alice & Jack hebben het geluk om in de geïdealiseerde gemeenschap van Victory te wonen, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen die voor het uiterst geheime Victory Project werken en hun families wonen. Het maatschappelijke optimisme van de jaren ’50, omarmd door hun CEO, Frank verankert elk aspect van het dagelijks leven in de hechte woestijnutopie.

Maar wanneer barsten in hun idyllische leven beginnen te verschijnen, waardoor flitsen zichtbaar worden van iets veel sinisters dat op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, kan Alice het niet helpen zich af te vragen wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te laten zien wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?

Check hieronder de trailer en ontdek ‘m vanaf 28 september in de bioscoop!

J.K. Rowling & Warner willen meer 'Harry Potter'-content maken!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:32

Potterheads zullen door het dolle heen zijn na het lezen van dit artikel, want het lijkt er steeds meer en meer op dat we binnenkort meer 'Harry Potter'-content zullen krijgen.

Verschillende bronnen beweren namelijk dat schrijfster J.K. Rowling en de nieuwe CEO van Warner Bros., David Zaslav, in het geniep regelmatig bij elkaar komen om de toekomst van 'Harry Potter' te bespreken.

Na het tegenvallende succes van de 'Fantastic Beasts'-films, wil Warner terug meer échte 'Potter'-content gaan produceren. Of het nu gaat om nieuwe films of een serie voor HBO Max, is helaas nog niet duidelijk. Een reactie van zowel Rowling als Warner blijven voorlopig ook nog uit.

Dus stay tuned voor meer magische updates!

Marvel dropt nieuwe 'Thor'-trailer maandag!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:18

Vanaf 6 juli kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'Thor: Love and Thunder', het gloednieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. En maandag krijgen we een gloednieuwe trailer te zien!

Marvel maakte via sociale media bekend dat er maandag een gloednieuwe trailer gedropt zal worden van de aankomende film 'Thor: Love and Thunder'. De trailer zal getoond worden tijdens spel 4 van de NBA Eastern Conference Finals.

Check de aankondiging hieronder:

Ontdek meer