Zien: Harry Styles in mysterieuze trailer ‘Don’t Worry Darling’

Dieter Blarinckx-02 mei 2022 om 18:23

Filmfans die zot zijn van zanger Harry Styles letten nu beter op! Vanaf 28 september kan je in de bioscoop immers gaan kijken naar de film ‘Don’t Worry Darling’. Harry Styles en Florence Pugh spelen de hoofdrollen!

Alice & Jack hebben het geluk om in de geïdealiseerde gemeenschap van Victory te wonen, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen die voor het uiterst geheime Victory Project werken en hun families wonen. Het maatschappelijke optimisme van de jaren ’50, omarmd door hun CEO, Frank verankert elk aspect van het dagelijks leven in de hechte woestijnutopie.

Maar wanneer barsten in hun idyllische leven beginnen te verschijnen, waardoor flitsen zichtbaar worden van iets veel sinisters dat op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, kan Alice het niet helpen zich af te vragen wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te laten zien wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?

Check hieronder de trailer en ontdek ‘m vanaf 28 september in de bioscoop!

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer