Fabrizio is blij met Madieke in zijn leven

Karen Luiken-02 mei 2022 om 14:48

Van een langdurige relatie mag het dan niet gekomen zijn, Fabrizio is toch erg blij met Madieke in zijn leven. Dat laat de bachelor weten in een op Instagram gedeelde ode aan de Nederlandse schone.

Madieke was na een wekenlange afvalrace de dame die de laatste roos kreeg in ‘De Bachelor’. Fabrizio noemde haar zijn droomvrouw, maar van ware liefde bleek vier weken na de opnames van de show toch geen sprake. Fabrizio zette er een punt achter en ging alleen verder.

Toch betekent dat niet dat de twee niks meer voor elkaar voelen. Fabrizio is blij dat Madieke in zijn leven is en zet haar via een post op Instagram in het zonnetje.

“We zeggen elkaar gedag maar geen vaarwel”, aldus Fab. “Wat een geluk dat je in mijn leven bent. Het universum werkt op een gekke manier en ik weet zeker dat we elkaars pad met een reden hebben gekruist. Love it or hate it, maar we hebben het fantastisch gehad.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer