Fabrizio is blij met Madieke in zijn leven

Karen Luiken-02 mei 2022 om 14:48

Van een langdurige relatie mag het dan niet gekomen zijn, Fabrizio is toch erg blij met Madieke in zijn leven. Dat laat de bachelor weten in een op Instagram gedeelde ode aan de Nederlandse schone.

Madieke was na een wekenlange afvalrace de dame die de laatste roos kreeg in ‘De Bachelor’. Fabrizio noemde haar zijn droomvrouw, maar van ware liefde bleek vier weken na de opnames van de show toch geen sprake. Fabrizio zette er een punt achter en ging alleen verder.

Toch betekent dat niet dat de twee niks meer voor elkaar voelen. Fabrizio is blij dat Madieke in zijn leven is en zet haar via een post op Instagram in het zonnetje.

“We zeggen elkaar gedag maar geen vaarwel”, aldus Fab. “Wat een geluk dat je in mijn leven bent. Het universum werkt op een gekke manier en ik weet zeker dat we elkaars pad met een reden hebben gekruist. Love it or hate it, maar we hebben het fantastisch gehad.”

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer