Regisseur ziet nieuwe 'Spider-Man' met Tobey Maguire wel zitten

Karen Luiken-02 mei 2022 om 14:32

Tobey Maguire was te zien in de allereerste ‘Spider-Man’ en speelde daarna nog twee keer de hoofdrol in de superheldenfilm. Bestaat er een kans dat de acteur terugkeert voor een vierde titel? Wel als het aan regisseur Sam Raimi ligt.

De eerste ‘Spider-Man’ met Tobey dateert alweer van 2002. In 2004 kwam hij terug voor een vervolg en in 2007 deed hij hetzelfde voor een derde film in de reeks. Daarna werd zijn superheldenstokje overgenomen door Andrew Garfield en inmiddels is Tom Holland al een tijdje verantwoordelijk voor de hoofdrol.

Alle heren zijn inmiddels te zien in ‘No Way Home’, maar de hoofdrol ligt nog steeds bij Tom Holland. Toch is het niet zeker dat het zo zal blijven. Als er een goed verhaal zou zijn, mag Tobey volgens regisseur Sam Raimi namelijk best een comeback maken.

“De vraag is of Tobey het wil doen”, zegt de regisseur. “Is er een emotionele boog voor hem? Is er een groot conflict voor zijn personage? En een waardige schurk die bij hem past? Er zijn veel vragen die beantwoord moeten worden, maar als dat lukt, zou ik graag nog een film met hem doen.”

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Ontdek meer