Pete Davidson zet tattoo voor kinderen Kim Kardashian

Karen Luiken-02 mei 2022 om 06:29

Het wordt steeds serieuzer tussen Pete Davidson en Kim Kardashian. Pete is afgelopen vrijdag gespot met een nieuwe tatoeage en het lijkt erop dat hij die speciaal voor de kinderen van Kim heeft laten zetten.

In de nek van Pete staan de letters KNSCP vereeuwigd. Veel mensen denken dat ze verwijzen naar de initialen van Kim en haar kinderen: Kim, North, Saint, Chicago en Psalm.

Mocht het inktplaatje inderdaad een ode aan Kim zijn, dan is het niet de eerste keer dat Pete zoiets doet. Eerder liet de komiek ook al Kims naam op zijn lichaam vereeuwigen én hij heeft een tatoeage met de tekst ‘my girl is a lawyer’ laten zetten.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer