Marthe stiekem getrouwd met Sinerjey

Dieter Blarinckx-02 mei 2022 om 05:46

De 25-jarige Marthe De Pillecyn, vooral bekend van K3, zou afgelopen weekend getrouwd zijn met Baba Yega-danser/choreograaf Sinerjey Meyfroodt (35). De twee zijn als sinds 2019 samen. Dat melden nu verschillende bronnen aan de Vlaamse pers.

Blijkbaar zouden de twee in het geniep getrouwd zijn in het Waalse Bertrix, omgeven door 50 gasten. Er werden geen officiële uitnodigingen gestuurd en iedere gast moest ook zijn/haar smartphone afgeven. Die voorzorgsmaatregelen werden genomen zodat het nieuws zeker niet zou lekken.

De twee leerden elkaar kennen in de gangen van Studio 100 nadat het bekende productiehuis ook het collectief Baba Yega overnam enkele jaren geleden. En volgens Marthe heeft de coronapandemie er ook voor gezorgd dat de twee nóg meer naar elkaar toe gegroeid zijn: “Je zit heel dicht opeen in je bubbel. We leerden sneller elkaars ­leuke kantjes kennen, en dan wil je elkaar opeten. Maar je ontdekt natuurlijk ook de ­minder aangename dingen, en dan moeten de frustraties er al eens uit. Maar dat lukt en we zijn vooral enorm naar elkaar toe gegroeid”, klonk het nog enkele weken terug aan Dag Allemaal.

Zowel de twee als Studio 100, willen nog niet reageren op het nieuws.

Maar wij wensen de tortelduifjes alvast veel succes en proficiat!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer