Originele acteurs 'That '70s Show' keren terug voor spin-off

Dieter Blarinckx-01 mei 2022 om 20:11

Goed nieuws voor de fans van de populaire sitcom 'That '70s Show', want er komt binnenkort een spin-off! Maar het allerleukste nieuws: de originele cast doet terug mee!

Netflix kondigde de spin-off dit weekend aan en zei dat acteurs Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith, die Kitty en Red Forman spelen in beide shows, uitvoerende producenten zullen zijn. Topher Grace, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Mila Kunis en Wilmer Valderrama zullen allemaal hun oorspronkelijke rollen spelen in gastoptredens.

De nieuwe serie zal 'That '90s Show' heten en speelt zich af in 1995, 20 jaar na het origineel, en volgt de dochter van Eric en Donna terwijl ze de zomer doorbrengt bij haar grootouders in Wisconsin.

De serie wordt gemaakt door Netflix en zal hoogstwaarschijnlijk dit najaar te streamen zijn.

Tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch' uitgesteld naar januari

Nico De Greef-07 december 2022 om 15:41

Het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch is uitgesteld naar januari. Dat maakt Disney bekend in een nieuwe trailer voor de reeks.

Het tweede seizoen van de animatieserie had eigenlijk deze herfst moeten verschijnen maar wordt met enkele weken uitgesteld: het nieuwe seizoen zal niet langer dit jaar te zien zijn, maar pas op 4 januari in première gaan op streamingdienst Disney+.

Star Wars: The Bad Batch gaat over een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die proberen te overleven in een steeds veranderd sterrenstelsel in de nasleep van de kloonoorlog.

Eerder werd al onthuld dat het tweede seizoen een kleine tijdsprong zou maken en een handjevol verse beelden geven ons nu nog meer 'juicy' details over het verhaal van het aankomende seizoen. Zo laat de trailer onder meer zien dat de Bad Batch op pad worden gestuurd om een overval te plegen die hun toekomst moet gaan verzekeren, maar ook dat er steeds meer kloonsoldaten onder leiding van Emperor Palpatine de handdoek in de ring lijken te willen gooien. "Steeds meer kloonsoldaten trekken het leiderschap in twijfel", zegt Commander Cody, die voor het eerst sinds Star Wars: Episode III weer opduikt. "Dan zijn het verraders", antwoordt Crosshair met dreigend stem. En voor welke geheime missie heeft Captain Rex de hulp van de Batch nodig? Eén ding is alvast zeker: het nieuwe seizoen beloofd er een vol actie en spanning te worden!

Check de nieuwe beelden hieronder:

Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

Ontdek meer