Originele acteurs 'That '70s Show' keren terug voor spin-off

Dieter Blarinckx-01 mei 2022 om 20:11

Goed nieuws voor de fans van de populaire sitcom 'That '70s Show', want er komt binnenkort een spin-off! Maar het allerleukste nieuws: de originele cast doet terug mee!

Netflix kondigde de spin-off dit weekend aan en zei dat acteurs Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith, die Kitty en Red Forman spelen in beide shows, uitvoerende producenten zullen zijn. Topher Grace, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Mila Kunis en Wilmer Valderrama zullen allemaal hun oorspronkelijke rollen spelen in gastoptredens.

De nieuwe serie zal 'That '90s Show' heten en speelt zich af in 1995, 20 jaar na het origineel, en volgt de dochter van Eric en Donna terwijl ze de zomer doorbrengt bij haar grootouders in Wisconsin.

De serie wordt gemaakt door Netflix en zal hoogstwaarschijnlijk dit najaar te streamen zijn.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer