Vervolg op 'Dirty Dancing' nu echt in de maak

Karen Luiken-01 mei 2022 om 06:42

‘Dirty Dancing’ was in 1987 een groot succes en is nog altijd niet weg te denken uit de filmindustrie. Nu, 35 jaar later, wordt er gewerkt aan een sequel. Daarvoor keert volgens Entertainment Weekly niemand minder dan Jennifer Grey (aka Baby) terug!

Het nieuws werd aangekondigd tijdens een presentatie van Lionsgate op CinemaCon in Las Vegas, een belangrijke bijeenkomst voor bioscoopeigenaren. “Jennifer Grey keert terug naar Kellerman’s in het volgende hoofdstuk”, zo klonk het uit de speakers. Kellerman’s is het resort dat het decor vormde van de originele ‘Dirty Dancing’-film.

Sinds het succes uit 1987 zijn er al verschillende ‘Dirty Dancing’-projecten verschenen. In 1988 liep een kortstondige tv-serie, in 2004 kwam de prequel ‘Dirty Dancing: Havana Nights’ uit. In datzelfde jaar verscheen er ook een toneelversie en in 2017 kwam er nog een remake met Abigail Breslin en Nicole Scherzinger in de cast.

'Hocus Pocus 2' vanaf nu op Disney+

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 22:30

Het is vandaag de laatste dag van september en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! En dat viert Disney met de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

'Hocus Pocus 2' is vanaf vandaag te zien via Disney+ en herenigt de beruchte Sanderson-zusjes voor een gloednieuw en komisch avontuur. Actrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren allemaal terug in hun originele rol.

De drie heksen zijn helemaal back in dit gloednieuwe hoofdstuk nadat opnieuw de kaars met de zwarte vlam werd aaangestoken. En ze zijn nog geen haar veranderd! Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf nu via Disney+!

Zien: volledige trailer 'Bones and All' gedropt!

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 20:24

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk werd de volledige trailer van zijn aankomende film 'Bones and All' gedropt.

Deze nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, die je wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', ging al in première op het Filmfestival van Venetië en was een énorm succes. Timothée Chalamet, die dus ook te zien was in 'Call Me By Your Name', speelt de hoofdrol in deze nieuwe prent.

De film is een bewerking van het gelijknamige boek van Camille DeAngelis en vertelt het verhaal over de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontrechte zwerver. De producenten omschrijven het als "een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn".

Check hieronder de trailer en ontdek 'm dit najaar in de bioscoop!

Ontdek meer