Kylie Jenner is 18 kilo kwijt na zwangerschap

Karen Luiken-01 mei 2022 om 06:33

Kylie Jenner is tijdens de zwangerschap van haar zoon 27 kilo aangekomen en doet nu hard haar best dat gewicht kwijt te raken. Dat laat de realityster weten via Instagram.

In een filmpje op haar Stories maakt Kylie duidelijk dat ze goed op weg is. “Deze zwangerschap weer 27 kilo aangekomen. Ik ben nu 18 kilo kwijt en probeer gezond en geduldig te zijn.”

Kylie’s favoriete work-out is een combinatie van wandelen en pilates. Ook volgt ze gepersonaliseerde trainingen in de sportschool.

De realityster beviel in februari van haar zoontje, dat ze samen met Travis Scott kreeg. De naam van de kleine is nog niet bekend. In eerste instantie maakte het koppel bekend dat het jongetje de naam Wolf droeg, maar op dat besluit kwamen de twee later terug.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer