Kylie Jenner is 18 kilo kwijt na zwangerschap

Karen Luiken-01 mei 2022 om 06:33

Kylie Jenner is tijdens de zwangerschap van haar zoon 27 kilo aangekomen en doet nu hard haar best dat gewicht kwijt te raken. Dat laat de realityster weten via Instagram.

In een filmpje op haar Stories maakt Kylie duidelijk dat ze goed op weg is. “Deze zwangerschap weer 27 kilo aangekomen. Ik ben nu 18 kilo kwijt en probeer gezond en geduldig te zijn.”

Kylie’s favoriete work-out is een combinatie van wandelen en pilates. Ook volgt ze gepersonaliseerde trainingen in de sportschool.

De realityster beviel in februari van haar zoontje, dat ze samen met Travis Scott kreeg. De naam van de kleine is nog niet bekend. In eerste instantie maakte het koppel bekend dat het jongetje de naam Wolf droeg, maar op dat besluit kwamen de twee later terug.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer