Poppy Playtime: Chapter 2 krijgt enge eerste trailer

Nico De Greef-30 april 2022 om 18:00

Ontwikkelaar MOB Games heeft aangekondigd dat het tweede hoofdstuk van het indie-horrorspel 'Poppy Playtime' er snel aankomt.

In oktober van vorig jaar werd de wereld verrast met een parel van een horrorspel die niemand zag aankomen: Poppy Playtime. In het spel verken je een verlaten speelgoedfabriek genaamd Playtime Co. waarvan het personeel spoorloos is geraakt en je puzzels moet oplossen en videotapes bekijken om uit te zoeken wat er in hemelsnaam gebeurd is in de fabriek. Al snel kom je erachter dat je niet alleen bent en dat wraaklustig speelgoed het op je leven heeft gemunt.

Dankzij de vele mond-aan-mond reclame en streamers die de game aan hun kijkers lieten zien, groeide het spel in no time uit tot een wereldwijde grote hit en dat heeft zo zijn vruchten afgewerpt. Want de game krijgt een tweede hoofdstuk!

Dat nieuwe hoofdstuk zal volgens ontwikkelaar MOB Games maar liefst drie keer zo lang duren als het eerste deel en ook tal van nieuwigheden met zich meebrengen. Zo krijgen spelers in dit nieuwe deel onder meer een splinternieuwe mechanische hand die als grijphaak kan dienen om nog nooit eerder geziene delen van de speelgoedfabriek te verkennen. En zul je ook kennismaken met een nieuw 'speelmaatje' waar je beslist nachtmerrie's aan zal overhouden...

Chapter 2 van Poppy Playtime lanceert op 5 mei voor PC en mobiel. In afwachting kun je hieronder alvast de eerste teaser bekijken.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer