Man op toilet gebeten door ontsnapte python

Karen Luiken-06 juli 2021 om 05:00

Je bent gewaarschuwd: na het lezen van dit bericht zit je nooit meer rustig op het toilet. Toch verder lezen? Daar gaan we. In Oostenrijk is een 65-jarige man op het toilet onaangenaam verrast door een ontsnapte python. Hij zat rustig op het toilet zijn behoefte te doen toen hij plotseling in zijn intieme delen werd gebeten. ​

De man ging maandag rond zes uur in de ochtend naar het toilet. Niet wetende dat er een groot gevaar in de wc verstopt zat, ging hij zitten. Niet veel later voelde hij een ‘kneepje’ in zijn geslachtsdelen en sprong hij overeind. Wat bleek? In de toiletpot zat een python, die zijn tanden had gezet in de intieme delen van zijn slachtoffer.

De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar liep geen ernstige verwondingen op. De slang bleek ontsnapt te zijn uit het huis van zijn buurman. Laatstgenoemde heeft in het totaal elf niet-giftige slangen in huis en is daarnaast ook eigenaar van een gekko. Hij heeft naar eigen zeggen geen idee hoe de python in het huis van zijn buurman terecht is gekomen.

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Zin in een ijsje dat smaakt naar Ketchup of Sojasaus?

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:45- Foto:

The Ice Cream Project

"Goedemiddag, voor mij graag een hoorntje met een bolletje Mosterd en een bolletje Havermout alstublieft!" Dit is iets wat je waarschijnlijk niet snel zal bestellen maar in Londen is het wel degelijk een ding. The Ice Cream Project is een ijssalon met 14 gekke smaken.

Het klinkt niet echt smakelijk, een ijsje met mayonaisesmaak. Maar toch is deze gekke pop-up-store erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Mensen willen namelijk maar al te graag in een lange rij staan om zo'n ijsje te bestellen. De oprichtster Anya Hindmarch heeft alle smaken gelinkt aan haar accessoirecollectie. De Britse modeontwerpster werkt graag met logo's van iconische voedingsmerken zoals Heinz en Kellogg's.

Ontdek zelf de 14 vreemde smaken op de website van The Ice Cream Project of ga zelf eens proeven in Londen. De pop-up-store staat er nog tot 28 augustus.

Ontdek meer