Man op toilet gebeten door ontsnapte python

Karen Luiken-06 juli 2021 om 05:00

Je bent gewaarschuwd: na het lezen van dit bericht zit je nooit meer rustig op het toilet. Toch verder lezen? Daar gaan we. In Oostenrijk is een 65-jarige man op het toilet onaangenaam verrast door een ontsnapte python. Hij zat rustig op het toilet zijn behoefte te doen toen hij plotseling in zijn intieme delen werd gebeten. ​

De man ging maandag rond zes uur in de ochtend naar het toilet. Niet wetende dat er een groot gevaar in de wc verstopt zat, ging hij zitten. Niet veel later voelde hij een ‘kneepje’ in zijn geslachtsdelen en sprong hij overeind. Wat bleek? In de toiletpot zat een python, die zijn tanden had gezet in de intieme delen van zijn slachtoffer.

De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar liep geen ernstige verwondingen op. De slang bleek ontsnapt te zijn uit het huis van zijn buurman. Laatstgenoemde heeft in het totaal elf niet-giftige slangen in huis en is daarnaast ook eigenaar van een gekko. Hij heeft naar eigen zeggen geen idee hoe de python in het huis van zijn buurman terecht is gekomen.

Vrouw eet kilo Nutella binnen 4 minuten

Karen Luiken-13 september 2021 om 13:30

Fan van Nutella? Dan weet je als geen ander hoe verslavend het broodbeleg is. Hoe meer je ervan eet, hoe beter. En dat weet ook Nela Zisser. Zij vindt het spul zó lekker, dat ze erin slaagde om er binnen vier minuten één kilo van te eten. Een kilo!

Het is niet voor het eerst dat de vrouw een bizarre food challenge als deze doet. Haar YouTube-account staat vol met filmpjes van dit soort uitdagingen. Een Engels ontbijt van 10.000 calorieën, 22 Big Macs of een hotdog van bijna één meter lang: Nela at het allemaal.

Twee jaar geleden waagde ze zich aan een enorme pot Nutella. In nog geen vier minuten tijd at ze het ding – goed voor 1000 gram en ruim 5000 calorieën - helemaal op. Zonder water, zonder brood, zonder enige aarzeling. Een jaar later deed ze dat nog eens dunnetjes over, maar dan met twee kilo Nutella (en dus 10.000 calorieën).

We kunnen niets anders zeggen dan: chapeau.

Tweeling lijkt bizar veel op Ariana Grande

Karen Luiken-09 september 2021 om 09:59

Net zoals ieder ander mens heeft ook Ariana Grande lookalikes rondlopen op deze aardbol. Voor de wereldberoemde zangeres is het vinden van die dubbelgangers echter een stuk minder moeilijk dan voor een ‘normaal’ iemand. Sterker nog: ze zijn al gevonden. De tweelingzusjes Mackenna en Taylor Patterson-Hall uit Canada lijken sprekend op de artiest en hebben om die reden tienduizenden volgers op TikTok.

De twee begonnen een paar jaar geleden al met een account op Musical.ly, maar werden pas echt beroemd toen ze de stijl van Ariana Grande overnamen. “We waren al heel lang fan van haar”, zegt Taylor volgens Ladbible. “Naarmate we ouder werden, begonnen we haar stijl te waarderen. Mensen hebben ons altijd verteld dat we op haar lijken. We kozen ervoor om haar stijl over te nemen omdat die vergelijkbaar is met de onze.”

De zusjes gebruiken zelfbruiner om Ariana’s kleurtje te krijgen, dragen haarextensions en kopen altijd dezelfde kleren. “We krijgen veel gemengde reacties op onze look”, vertelt Mackenna. “Sommige mensen steunen ons en zeggen dat we ze inspireren, maar er zijn ook fans van Ariana Grande die ons haten. Ze sturen ons doodsbedreigingen en zeggen dat er iets mis met ons is. We begrijpen niet waarom. De keuzes die wij maken in make-up en kleding doen niemand pijn.”

Toch heeft het uiterlijk van het duo ook veel positieve kanten. Taylor en Mackenna hebben op TikTok bijna 43.000 volgers en deden bovendien al verschillende samenwerkingen met diverse merken.

Ontdek meer