Bhab Bhabie (19) trakteert zichzelf op peperdure villa

Nico De Greef-30 april 2022 om 15:52

Internetfenomeen en rapper Danielle Bregoli (beter bekend onder haar artiestennaam Bhad Bhabie) heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe woning. Op Instagram poseert de ster voor haar nieuwe villa waarvan de vraagprijs naar verluidt maar liefst 6,1 miljoen dollar (oftewel 5,8 miljoen euro) bedroeg.

Dat de inmiddels 19-jarige Daniella Bregoli goed boert, moge wel zeker zijn. Na haar opvallende passage in het Amerikaanse praatprogramma Dr. Phil in 2016, waar ze met haar uitspraak "Cash me outside, how 'bout that?" onbedoeld ontelbare memes creëerde, werd de jongedame razendsnel wereldberoemd.

Roem waarvan ze 6 jaar later nog steeds de vruchten van plukt, want de 19-jarige internetster heeft zich een villa aangeschaft met maar liefst 7 (!) slaapkamers. Voor haar nieuwe woonst telde ze volgens de New York Post omgerekend zo'n 5,8 miljoen euro neer.

De villa is gesitueerd in Boca Raton in Zuid-Florida en is de tweede woonst van de ster, naast haar andere villa met 5 slaapkamers die tevens is gesitueerd in Florida. Haar nieuwste aanwinst beschikt over een gastenverblijf met twee verdiepingen, een privé-sauna, een luxueuze jacuzzi in de tuin en drie enorme dressings.

Danielle Bregoli is momenteel actief als rapper en heeft sinds haar achttiende ook een OnlyFans-account waaraan ze flink verdiend. Zo beweert ze meer dan 1 miljoen dollar te hebben verdiend binnen de eerste 6 uren op het platform.

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer