Bhab Bhabie (19) trakteert zichzelf op peperdure villa

Nico De Greef-30 april 2022 om 15:52

Internetfenomeen en rapper Danielle Bregoli (beter bekend onder haar artiestennaam Bhad Bhabie) heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe woning. Op Instagram poseert de ster voor haar nieuwe villa waarvan de vraagprijs naar verluidt maar liefst 6,1 miljoen dollar (oftewel 5,8 miljoen euro) bedroeg.

Dat de inmiddels 19-jarige Daniella Bregoli goed boert, moge wel zeker zijn. Na haar opvallende passage in het Amerikaanse praatprogramma Dr. Phil in 2016, waar ze met haar uitspraak "Cash me outside, how 'bout that?" onbedoeld ontelbare memes creëerde, werd de jongedame razendsnel wereldberoemd.

Roem waarvan ze 6 jaar later nog steeds de vruchten van plukt, want de 19-jarige internetster heeft zich een villa aangeschaft met maar liefst 7 (!) slaapkamers. Voor haar nieuwe woonst telde ze volgens de New York Post omgerekend zo'n 5,8 miljoen euro neer.

De villa is gesitueerd in Boca Raton in Zuid-Florida en is de tweede woonst van de ster, naast haar andere villa met 5 slaapkamers die tevens is gesitueerd in Florida. Haar nieuwste aanwinst beschikt over een gastenverblijf met twee verdiepingen, een privé-sauna, een luxueuze jacuzzi in de tuin en drie enorme dressings.

Danielle Bregoli is momenteel actief als rapper en heeft sinds haar achttiende ook een OnlyFans-account waaraan ze flink verdiend. Zo beweert ze meer dan 1 miljoen dollar te hebben verdiend binnen de eerste 6 uren op het platform.

Deze 'Harry Potter'-actrice komt naar Comic Con!

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 20:13

Potterheads, opgelet! Comic Con Brussels heeft namelijk een gloednieuwe gast aangekondigd en het is niemand minder dan de geliefde 'Harry Potter'-actrice Natalia Tena!

Natalia Tena ken je hoogstwaarschijnlijk als Nymphadora Tonks uit de ‘Harry Potter’-films. Ze werd voor het eerst geïntroduceerd in ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ en stierf uiteindelijk vechtend aan de zijde van haar man tijdens de Battle of Hogwarts in ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’.

Naast ‘Harry Potter’, kan je ze misschien ook kennen als Osha, de wildling die Bran en Rickon Stark beschermde in ‘Game Of Thrones’ of als Twi'Lek Xi'an in ‘The Mandalorian’.

Tena zal enkel op zaterdag 29/10 aanwezig op Comic Con Brussels en zal beschikbaar zijn voor photoshoots en handtekeningen.

Meer info kan je hier vinden.

Martien Meiland zingt titelsong van film in

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Martien Meiland is van alle markten thuis. Hij kan acteren, verbouwt kastelen en scoort veel fans als realityster. Maar binnenkort laat hij ook een ander talent zien: hij gaat een titelsong inzingen van een bioscoopfilm.

De film waar het om draait is ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarin speelt Martien de rol van kasteelheer Jean Claude. Maar nu blijkt dus dat acteren niet het enige is wat hij voor de film doet. Hij gaat samen met een piet ook de titelsong inzingen.

Benieuwd naar het gouden keeltje van Martien? De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Ontdek meer