Bhab Bhabie (19) trakteert zichzelf op peperdure villa

Nico De Greef-30 april 2022 om 15:52

Internetfenomeen en rapper Danielle Bregoli (beter bekend onder haar artiestennaam Bhad Bhabie) heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe woning. Op Instagram poseert de ster voor haar nieuwe villa waarvan de vraagprijs naar verluidt maar liefst 6,1 miljoen dollar (oftewel 5,8 miljoen euro) bedroeg.

Dat de inmiddels 19-jarige Daniella Bregoli goed boert, moge wel zeker zijn. Na haar opvallende passage in het Amerikaanse praatprogramma Dr. Phil in 2016, waar ze met haar uitspraak "Cash me outside, how 'bout that?" onbedoeld ontelbare memes creëerde, werd de jongedame razendsnel wereldberoemd.

Roem waarvan ze 6 jaar later nog steeds de vruchten van plukt, want de 19-jarige internetster heeft zich een villa aangeschaft met maar liefst 7 (!) slaapkamers. Voor haar nieuwe woonst telde ze volgens de New York Post omgerekend zo'n 5,8 miljoen euro neer.

De villa is gesitueerd in Boca Raton in Zuid-Florida en is de tweede woonst van de ster, naast haar andere villa met 5 slaapkamers die tevens is gesitueerd in Florida. Haar nieuwste aanwinst beschikt over een gastenverblijf met twee verdiepingen, een privé-sauna, een luxueuze jacuzzi in de tuin en drie enorme dressings.

Danielle Bregoli is momenteel actief als rapper en heeft sinds haar achttiende ook een OnlyFans-account waaraan ze flink verdiend. Zo beweert ze meer dan 1 miljoen dollar te hebben verdiend binnen de eerste 6 uren op het platform.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer