Attractie van 'Encanto' in de maak voor Disneyland!

Dieter Blarinckx-30 april 2022 om 09:23

Lin-Manuel Miranda, die de originele liedjes van de animatiefilm ‘Encanto’ schreef, heeft in een interview laten slippen dat Disney plannen zou hebben voor een attractie rond de populaire animatiefilm.

Miranda werd geïnterviewd tijdens het jaarlijkse gala van de Hispanic Federation, waar hij openlijk sprak over het succes van ‘Encanto’. In februari liet hij al vallen dat hij het idee van een attractie had gepitcht bij Disney. Nu vertelt hij dat ze er mee bezig zijn:

"Ik weet niet wat ze doen of waar ze wonen, maar ik weet heel zeker dat ze er mee bezig zijn!”

Disney houdt voorlopig de lippen nog stijf, maar er gaan al enkele dagen roddels dat Disney van plan is om de attractie toe te voegen aan de Amerikaanse parken in plaats van Tarzans boomhut.

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Ontdek meer