Charli D'Amelio pakt hoofdrol in film

Karen Luiken-29 april 2022 om 15:37

Charli D’Amelio gaat haar talenten uitbreiden naar het grote scherm. De TikTok-ster heeft volgens Deadline een hoofdrol te pakken in ‘Home School’, een bovennatuurlijke thriller.

In de film speelt Charli de rol van Mira, een 17-jarige tiener die naar een andere stad verhuist om bij haar tante te gaan wonen nadat haar moeder overlijdt. Eenmaal daar ontdekt ze al snel dat de dood van haar moeder en haar eigen toekomst op een bovennatuurlijk wijze met elkaar verweven zijn.

“Toen ik het script van ‘Home School’ las, wist ik meteen dat het iets voor mij was”, zegt Charli. “Ik wist dat als ik ooit een film zou doen, het iets leuks, spannends en fris moest zijn. Hoewel de rol zeker een uitdaging zal zijn, gaat het een leuke rit worden.”

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Ontdek meer