Disney maakt meer details bekend rond ‘Haunted Mansion’-film

Dieter Blarinckx-29 april 2022 om 13:47

Disney heeft tijdens het jaarlijkse CinemaCon de details bekendgemaakt van de nieuwe film rond 'Haunted Mansion'!

De film kreeg een officieel logo, alsook een eerste synopsis en releasedatum. En hoewel oorspronkelijk gezegd werd dat de film enkel te streamen zou zijn via Disney+, zal 'm ook eerst te zien zijn in de bioscoop!

De film vertelt het verhaal van een dokter, gespeeld door Rosario Dawson, en haar negenjarige zoon, die een nieuw leven willen beginnen. Wanneer ze een griezelig betaalbaar landhuis in New Orleans vinden, grijpen ze de kans om hun leven te veranderen. Ze weten echter niet dat het huis al enkele onverwachte bewoners herbergt. Wanneer ze ontdekken dat het huis behekst is, nemen ze contact op met een priester, gespeeld door Owen Wilson, die op zijn beurt de hulp inroept van een wetenschapper en paranormale expert, gespeeld door LaKeith Stanfield, en een helderziende uit het Franse kwartier, gespeeld door Tiffany Haddish, en een knorrige historicus, gespeeld door Danny DeVito.

De film zal deels gebaseerd zijn op de populaire attractie in de Disneyparken, alsook op de gelijknamige film uit 2003.

Disney's 'Haunted Mansion' zal in maart 2023 te zien zijn in de bioscoop!

Zien: Julia Roberts en George Clooney in 'Ticket to Paradise'

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 07:51

Het is al even geleden dat we Julia Roberts in een romantische komedie zagen, maar daar komt binnenkort verandering in met de hilarische romantische komedie 'Ticket to Paradise'!

George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

'Ticket to Paradise' zal deze herfst te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nieuwe 'James Bond' laat jaren op zich wachten

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:33

Het gaat nog wel even duren voordat de nieuwe ‘James Bond’-film in productie gaat. Producer Barbara Broccoli heeft in een gesprek met Deadline onthuld dat de opnames nog zeker twee jaar op zich laten wachten.

De meest recente ‘James Bond’-film ‘No Time To Die’ kwam vorig jaar uit. Acteur Daniel Crag speelt daarin voor de allerlaatste keer de hoofdrol. Er moet nu gezocht worden naar een vervanger voor hem, maar die zoektocht is volgens producer Barbara nog niet gestart.

“Nog niemand is in de running”, zegt ze. “We zijn aan het uitzoeken waar we met hem heen moeten. We praten erover. Er is nog geen script en we kunnen er pas een bedenken als we hebben besloten hoe we de volgende film gaan benaderen, want het wordt echt een heruitvinding van Bond. We moeten opnieuw uitvinden wie hij is en dat kost tijd. Ik zou zeggen dat het nog minstens twee jaar duurt voor de opnames starten.”

Ontdek meer