Zien: eerste beelden van laatste seizoen 'Love, Victor'

Karen Luiken-29 april 2022 om 09:14

Disney+ heeft de eerste beelden vrijgegeven van het derde (en helaas ook laatste) seizoen van ‘Love, Victor’. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 15 juni te zien.

Dit seizoen gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar vooral wie hij zelf wil zijn. Met plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

Acteurs die terugkeren zijn Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen die allemaal tegelijk op Disney+ worden gegooid.

HBO dropt eerste trailer van 'The Last of Us'-serie

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 20:04

Goed nieuws voor de gamers en fans van HBO-series hier, want de populaire Amerikaanse zender heeft zopas de eerste trailer van de langverwachte serie ‘The Last of Us’ gedeeld.

In de trailer zien we hoofdrolspeler Pedro Pascal voor het eerst als Joel Miller en Bella Ramsey als Ellie. De trailer laat al snel zien dat ze trouw blijven aan de populaire game en is duidelijk niet voor angsthazen!

De serie werd al aangekondigd in 2020, maar zal pas ergens volgend jaar te streamen zijn via HBO Max. Voorlopig is nog niet geweten of we ‘m kunnen streamen via Streamz, dus stay tuned!

Check de trailer alvast hieronder:

Nieuw seizoen 'You' opgedeeld in twee delen

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Het vierde seizoen van ‘You’ zit eraan te komen. Hoewel we niet kunnen wachten op een bingewatch-avond met oneindig veel kijkplezier, zit dat er waarschijnlijk niet in. Schrijver Sera Gamble heeft namelijk onthuld dat de serie in twee delen zal worden opgesplitst en daar heeft ze zo haar redenen voor.

Het eerste deel wordt op 10 februari 2023 op Netflix gezet, het tweede deel komt precies twee maanden later: op 10 maart 2023. Reden? “Je zal tijd nodig hebben om dingen te verwerken”, schrijft schrijver Sera Gamble op Instagram. “En misschien heb je ook tijd nodig om een aantal weddenschappen te leggen over waar het verhaal naartoe gaat.”

In het vierde seizoen maken we kennis met professor Jonathan Moore, de nieuwe Joe Goldberg. Hij heeft zijn oude leventje vaarwel gezegd en is nu in Londen om nieuwe slachtoffers te zoeken. Verschillende oude gezichten – zoals die van Penn Badgley en Tati Gabrielle - keren terug, maar er zal ook ruimte zijn voor heel veel nieuwe acteurs.

Ontdek meer