Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-29 april 2022 om 06:33

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert zeer binnenkort terug. Acht sexy singles worden naar een prachtig paradijs gestuurd om daar een helse vakantie te beleven. Dit zijn de eerste beelden.

Het nieuwe seizoen is opgenomen op Gran Canaria en gaat op zondag 12 juni van start bij MTV. Tot die tijd moeten we het doen met de beelden die de zender deze week gelost heeft. ‘De nagels zijn gelakt, de spieren opgepompt en de koffers zijn gepakt. Kortom: de acht sexy singles zijn klaar voor een helse vakantie’, aldus MTV bij een teaser op social media.

Gelekte setfoto’s van het nieuwe seizoen maken inmiddels duidelijk dat een aantal oude bekenden een comeback zal maken. Harrie Snijders, aka ‘de hengst’, is er daar één van. Verder maken ook Ayleen, Tess, Lakeisha en Romée uit ‘Temptation Island’ hun opwachting.

'De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert' vanavond op tv!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:26

Vanavond is het zover: in de speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’ komen we te weten wat er zich allemaal afspeelde achter de schermen van de allerlaatste afscheidsshow van ‘Samson & Gert’.

Na een vertraging van ongeveer 3 jaar nam Gert op zondag 17 april afscheid van hondje Samson in de allerlaatste show van ’Samson & Gert’. En ook de cameraploeg van ‘De Verhulstjes’ was ter plaatse om dat legendarische moment op beeld vast te leggen. En dat resultaat zien we vanavond op tv (en online).

“Ik heb het 32 jaar lang graag gedaan, maar op een gegeven moment moet je stoppen. 50 was een mooie leeftijd, het is uiteindelijk 54 geworden”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

‘De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert’ is vanavond om 19u55 te bekijken via Play4 en op GoPlay!

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Ontdek meer