Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-29 april 2022 om 06:33

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert zeer binnenkort terug. Acht sexy singles worden naar een prachtig paradijs gestuurd om daar een helse vakantie te beleven. Dit zijn de eerste beelden.

Het nieuwe seizoen is opgenomen op Gran Canaria en gaat op zondag 12 juni van start bij MTV. Tot die tijd moeten we het doen met de beelden die de zender deze week gelost heeft. ‘De nagels zijn gelakt, de spieren opgepompt en de koffers zijn gepakt. Kortom: de acht sexy singles zijn klaar voor een helse vakantie’, aldus MTV bij een teaser op social media.

Gelekte setfoto’s van het nieuwe seizoen maken inmiddels duidelijk dat een aantal oude bekenden een comeback zal maken. Harrie Snijders, aka ‘de hengst’, is er daar één van. Verder maken ook Ayleen, Tess, Lakeisha en Romée uit ‘Temptation Island’ hun opwachting.

Gezocht: leuke single studenten voor nieuwe datingshow in club!

Simon Smetryns-30 september 2022 om 09:00

TAGMAG en Streamz zijn op zoek naar spontane single jongeren tussen 18 en 24 jaar die zin hebben in een 'nachtelijk avontuurtje'. Wij zorgen voor een stevig feestje met gratis drank en tientallen potentiële lovers, jij gaat in de club op zoek naar een leuke date!

Elke opnameavond nodigen we 150 single jongeren uit. Zij kunnen kennismaken met onze prachtige kandidaten en - wie weet - een leuke VIP-night beleven. Wie weet loop jij die avond naar huis met een leuke nieuwe lover?

Schrijf jezelf of een vriend(in) vandaag nog in!

  • Met TAGMAG Insiders als matchmakers
  • Locaties: Leuven en Gent
  • Opnames: oktober 2022

'Hocus Pocus 2' vanaf nu op Disney+

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 22:30

Het is vandaag de laatste dag van september en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! En dat viert Disney met de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

'Hocus Pocus 2' is vanaf vandaag te zien via Disney+ en herenigt de beruchte Sanderson-zusjes voor een gloednieuw en komisch avontuur. Actrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren allemaal terug in hun originele rol.

De drie heksen zijn helemaal back in dit gloednieuwe hoofdstuk nadat opnieuw de kaars met de zwarte vlam werd aaangestoken. En ze zijn nog geen haar veranderd! Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf nu via Disney+!

Ontdek meer