Zien: Aaron Blommaert showt gespierde torso op insta!

Dieter Blarinckx-29 april 2022 om 07:33

De 19-jarige zanger en acteur Aaron Blommaert heeft op zijn instagram stories zijn gespierde torso getoond! En één ding mag duidelijk zijn: de 'Familie'-acteur is duidelijk in shape!

Aaron is momenteel vooral bekend van zijn rol als Raven in 'Familie' en als zanger van de band BOBBY. Onlangs was hij nog te zien in de bioscoopfilm 'Bittersweet Sixteen' en dit najaar zal hij het nieuwe seizoen van 'The Voice' presenteren naast An Lemmens.

Op insta stories plaatste Blommaert nu een stijlvolle zwart/wit-foto van zijn outfit maar zijn volgers zijn niet enkel onder de indruk van de fit, maar vooral van zijn gespierde torso!

Check de foto hier:

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer