James Corden stopt met zijn talkshow

Dieter Blarinckx-29 april 2022 om 06:55

De Britse acteur en presentator James Corden heeft bekendgemaakt dat hij volgend jaar zal stoppen met ‘The Late Late Show’. Hij presenteert de show al sinds 2015.

"Ik dacht altijd dat ik het vijf jaar zou doen en dan weg zou gaan en toen ben ik toch gebleven. Ik heb er echt lang over nagedacht. Ik wil nu proberen te schrijven. Er zijn wat verhalen die ik graag wil vertellen en ik wil zien of ik dat kan. Het feit dat ik het doodeng vind, toont aan dat het de reden is om het te doen”, klinkt het bij Corden aan het Amerkaanse Deadline.

Voorlopig is nog niet geweten wat er met de show zal gebeuren na Cordens afscheid.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer