Releasedatum vijfde 'Hunger Games' bekend

Karen Luiken-29 april 2022 om 06:48

De datum waarop de vijfde ‘Hunger Games’-film naar het grote doek komt, is eindelijk bekend. Lionsgate heeft naar buiten gebracht dat de prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ in november 2023 zal verschijnen.

De ‘Hunger Games’-franchise bestaat oorspronkelijk uit vier films die gebaseerd waren op de trilogie van auteur Suzanne Collins. In 2020 bracht ze een nieuw boek uit, waarvan het verhaal zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit de ‘Hunger Games’. Coriolanus Snow, de belangrijkste schurk uit de films, speelt daarin de hoofdrol. Nog voordat het boek in de schappen lag kondigde Lionsgate aan dat er ook een verfilming zou komen.

Francis Lawrence gaat de film regisseren. Over de cast is nog niks bekendgemaakt.

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Ontdek meer