Releasedatum vijfde 'Hunger Games' bekend

Karen Luiken-29 april 2022 om 06:48

De datum waarop de vijfde ‘Hunger Games’-film naar het grote doek komt, is eindelijk bekend. Lionsgate heeft naar buiten gebracht dat de prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ in november 2023 zal verschijnen.

De ‘Hunger Games’-franchise bestaat oorspronkelijk uit vier films die gebaseerd waren op de trilogie van auteur Suzanne Collins. In 2020 bracht ze een nieuw boek uit, waarvan het verhaal zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit de ‘Hunger Games’. Coriolanus Snow, de belangrijkste schurk uit de films, speelt daarin de hoofdrol. Nog voordat het boek in de schappen lag kondigde Lionsgate aan dat er ook een verfilming zou komen.

Francis Lawrence gaat de film regisseren. Over de cast is nog niks bekendgemaakt.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Zien: dit is de gloednieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 05:34

Thor is back! En dat zullen we geweten hebben, want ook een gloednieuwe en epische trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ werd zopas gedropt!

In deze vierde film van de ‘God of Thunder’, krijgen we voor het eerst ook actrice Natalie Portman als ‘Mighty Thor’ te zien, maar ook acteur Christian Bale die in de huid zal kruipen van ‘Gorr the God Butcher’.

Ook Tessa Thompson, Jeff Goldblum en Chris Pratt zullen hun rollen hernemen.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop!

Ontdek meer