Deze pareltjes verschijnen in mei op Disney+

Karen Luiken-28 april 2022 om 15:34

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in mei zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

How I Met Your Father - 11 mei

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon hoe ze zijn vader ontmoette. Het verhaal brengt ons terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

Oussekine - 11 mei

'Oussekine' blikt terug op de tragische dood van Malik Oussekine en de dramatische gevolgen voor zijn familie: zijn moeder Aïcha, zijn broers Ben Amar en Mohamed, vaderfiguur voor het gezin sinds de dood van hun vader Miloud, en zijn zussen Fatna en Sarah. De serie gaat terug naar het hart van de jaren 80 en geeft de impact weer die de tragedie destijds had op de Franse gemeenschap.

Sneakerella - 13 mei

In dit energieke, muzikale Assepoesterverhaal werkt El, een ambitieuze sneakerontwerper uit Queens, als magazijnbediende in een schoenwinkel en verbergt zijn talent. Er springt een vonk over als hij bij toeval Kira King ontmoet, een soort sprookjesprinses uit Manhattan. Aangemoedigd door zijn beste maatje en met een vleugje magie vindt El de moed om zijn droom te volgen.

Life & Beth - 18 mei

'Life & Beth' vertelt het verhaal van Beth, een vrouw wiens leven er op papier best goed uitziet. Iedereen met wie ze opgroeide kijkt naar haar op, ze verdient goed de kost als wijndistributeur, heeft een langdurige relatie met een succesvolle man en woont in Manhattan. Maar wanneer een onverwacht incident Beth dwingt zich met haar verleden bezig te houden, verandert haar leven voorgoed. Via flashbacks naar haar tienerjaren begint Beth te leren hoe ze is geworden wie ze is en wie ze wil worden.

The Valet - 20 mei

In 'The Valet' wordt de wereldberoemde filmster Olivia geconfronteerd met reputatieschade wanneer de paparazzi een foto van haar maken met haar getrouwde minnaar Vincent. De hardwerkende hotelbediende Antonio staat per ongeluk op die foto en wordt gevraagd zich als dekmantel voor te doen als Olivia's nieuwe vriendje. Deze list met Olivia zet Antonio in de schijnwerpers en zorgt voor chaos.

Obi-Wan Kenobi - 27 mei
Het verhaal begint tien jaar na de dramatische gebeurtenissen van 'Star Wars: Revenge of the Sith', waar Kenobi zijn grootste nederlaag leed: de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker, die de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader werd.

En verder...

  • Station 19, seizoen 5 – 4 mei
  • Soul of a Nation Presents: Screen Queen Rising (special) – 6 mei
  • The Reason I Jump – 6 mei
  • Knabbel.en Babbel: Rescue Rangers – 20 mei
  • Malcolm in the Middle, seizoen 1 tot en met 7 – 25 mei
  • Wu-Tang: An American Saga, seizoen 1 – 25 meiZien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer