CORE Festival maakt volledige line-up bekend

Karen Luiken-28 april 2022 om 15:22

Met nog een kleine maand te gaan tot de eerste editie van CORE Festival losbarst, heeft de organisatie van het festival je heel veel goede redenen gegeven om te gaan. Niet alleen de volledige line-up is bekendgemaakt, ook de timetable is inmiddels gelost.

CORE Festival is een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter, en vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei in het Brusselse Ossegempark. Gedurende twee dagen wordt er over vier verschillende podia een eclectische line-up verspreid.

Naast de eerder aangekondigde namen is inmiddels bekend dat Amaarae, Cinthie, Fais Le Beau, Jamz Supernova, Kojey Radical, Lola Haro, Peet en Unos het programma op vrijdag aanvullen. Zaterdag is het de beurt aan Azo, blackwave., Fafi Abdel Noir en Karla Böhm. Eerder werden al klinkende namen zoals Action Bronson, The Blaze, Celeste, Jamie xx, Lous and the Yakuza, Mura Masa, Nas, Paul Kalkbrenner, Peggy Gou en Stormzy aangekondigd.

Tickets zijn beschikbaar via de website van CORE Festival. Een dagkaartje kost 67 euro, een weekendticket 167 euro.

Kendrick Lamar en Travis Scott naar hiphopfestival Rolling Loud

Karen Luiken-06 december 2022 om 16:06

Kendrick Lamar en Travis Scott zijn de eerste twee headliners die zijn bevestigd voor Rolling Loud. Het internationaal bekende festival vindt dit keer in Rotterdam Ahoy plaats, in het weekend van 30 juni en zaterdag 1 juli.

Afgelopen jaar trakteerde de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud hiphopliefhebbers al op een indrukwekkende line-up in samenwerking met WOO HAH! Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Rotterdam Ahoy onder de noemer Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Het festival telt in het totaal vier podia, waarbij fans zowel indoor als outdoor naar de beste hiphopmuziek kunnen luisteren. Kendrick Lamar komt op vrijdag 30 juni langs als headliner. Een dag later is het de beurt aan Travis Scott. Andere namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes voor het feest gaan op zaterdag 10 december in de verkoop via de website van Rolling Loud Rotterdam.

Travis Scott komt naar ons land

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 12:38

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse rapper Travis Scott, want die komt volgend jaar naar ons land. In de zomer staat hij immers op het podium van Les Ardentes.

Het Luikse festival kondigde zopas aan dat Travis Scott de headliner zal zijn van hun aankomende editie in 2023. Het zal de eerste keer zijn dat Travis Scott op een Belgisch festival zal staan. Normaal kwam hij in 2018 naar Pukkelpop, maar annuleerde dan last-minute zijn optreden.

Les Ardentes zal plaatsvinden tussen donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli, maar Travis Scott zal op vrijdag 7 juli op het hoofdpodium staan. De ticketverkoop start aanstaande donderdag om 11u.

Hier blijf je op de hoogte!

Ontdek meer