Trailer 'Avatar: The Way of Water' eerst in bioscoop, daarna pas online

Dieter Blarinckx-28 april 2022 om 13:30

Gisteren maakte Disney bekend dat het vervolg op 'Avatar' in december van dit jaar te zien zal zijn in de bioscoop. Ook kregen we al de officiële titel te weten: 'Avatar: The Way of Water'. En er werd ook meer nieuws gegeven rond de eerste trailer.

Oorspronkelijk werd gezegd dat de teaser trailer zou droppen samen met de release van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'. Maar nu werden er ook meer details bekendgemaakt: de beelden van 'Avatar: The Way of Water' zullen eerst énkel in de bioscoop te zien zijn, in de voorstellingen van de tweede 'Doctor Strange'-film.

Online zal de trailer pas droppen op 9 mei, zo'n vijf dagen na de release van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.

Wil je dus als eerste die langverwachte eerste beelden van de 'Avatar'-sequel zien? Rep je dan naar een voorstelling van 'Doctor Strange'!

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer