Trailer 'Avatar: The Way of Water' eerst in bioscoop, daarna pas online

Dieter Blarinckx-28 april 2022 om 13:30

Gisteren maakte Disney bekend dat het vervolg op 'Avatar' in december van dit jaar te zien zal zijn in de bioscoop. Ook kregen we al de officiële titel te weten: 'Avatar: The Way of Water'. En er werd ook meer nieuws gegeven rond de eerste trailer.

Oorspronkelijk werd gezegd dat de teaser trailer zou droppen samen met de release van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'. Maar nu werden er ook meer details bekendgemaakt: de beelden van 'Avatar: The Way of Water' zullen eerst énkel in de bioscoop te zien zijn, in de voorstellingen van de tweede 'Doctor Strange'-film.

Online zal de trailer pas droppen op 9 mei, zo'n vijf dagen na de release van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.

Wil je dus als eerste die langverwachte eerste beelden van de 'Avatar'-sequel zien? Rep je dan naar een voorstelling van 'Doctor Strange'!

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Ontdek meer