Fabrizio toch weer single na 'De Bachelor'

Amber Schepers-28 april 2022 om 12:00

Na zijn avontuur in het realityprogramma 'De Bachelor 2022' heeft Fabrizio Tzinaridis (29) de ware liefde nog steeds niet gevonden. Hoewel vijftien bloedmooie dames de strijd aangingen om het hart van Fabrizio te veroveren, kiest de realityster er toch voor om single te blijven.

Gisteren kregen we eindelijk te zien welke dame de laatste roos in ontvangst mocht nemen tijdens 'De Bachelor'. Het werd een mooi sprookje voor Fabrizio en de Nederlandse schoonheid Madieke. De twee groeiden doorheen hun verblijf in Italië dichter naar elkaar toe. Na enkele intense dates werd al snel duidelijk dat Madieke de topfavoriete werd.

De Nederlandse won het hart van de ‘Temptation’-verleider en ging met de laatste roos naar huis, maar niet veel later kwam er een einde aan hun sprookje. De romantiek bleef niet lang hangen tussen de twee en dat had volgens Madieke te maken met Fabrizio's gevoelens. "Hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen”, vertelt ze.

Na vier weken besluit Fabrizio dan ook een punt te zetten achter hun korte liefdesverhouding. "Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde", legt Fabrizio uit.

Al is de Bachelor niet bij de pakken blijven zitten. Niet veel later na de breuk met Madieke nam Fabrizio terug contact op met de andere finaliste Margaux. “Margaux is op korte tijd veel gaan betekenen”, vertelt Fabrizio. “Op dit moment is ze best wel waardevol in mijn leven. Maar ik voel geen druk. Er zijn geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer