Fabrizio toch weer single na 'De Bachelor'

Amber Schepers-28 april 2022 om 12:00

Na zijn avontuur in het realityprogramma 'De Bachelor 2022' heeft Fabrizio Tzinaridis (29) de ware liefde nog steeds niet gevonden. Hoewel vijftien bloedmooie dames de strijd aangingen om het hart van Fabrizio te veroveren, kiest de realityster er toch voor om single te blijven.

Gisteren kregen we eindelijk te zien welke dame de laatste roos in ontvangst mocht nemen tijdens 'De Bachelor'. Het werd een mooi sprookje voor Fabrizio en de Nederlandse schoonheid Madieke. De twee groeiden doorheen hun verblijf in Italië dichter naar elkaar toe. Na enkele intense dates werd al snel duidelijk dat Madieke de topfavoriete werd.

De Nederlandse won het hart van de ‘Temptation’-verleider en ging met de laatste roos naar huis, maar niet veel later kwam er een einde aan hun sprookje. De romantiek bleef niet lang hangen tussen de twee en dat had volgens Madieke te maken met Fabrizio's gevoelens. "Hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen”, vertelt ze.

Na vier weken besluit Fabrizio dan ook een punt te zetten achter hun korte liefdesverhouding. "Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde", legt Fabrizio uit.

Al is de Bachelor niet bij de pakken blijven zitten. Niet veel later na de breuk met Madieke nam Fabrizio terug contact op met de andere finaliste Margaux. “Margaux is op korte tijd veel gaan betekenen”, vertelt Fabrizio. “Op dit moment is ze best wel waardevol in mijn leven. Maar ik voel geen druk. Er zijn geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer