Hailey Bieber geopereerd aan hart na beroerte

Karen Luiken-28 april 2022 om 06:02

Hailey Bieber moest aan haar hart geopereerd worden nadat ze vorige maand een beroerte kreeg en in het ziekenhuis belandde. Dat vertelt het supermodel in een video op social media.

Een paar weken geleden werd Hailey met spoed naar het ziekenhuis gebracht toen ze met symptomen van een beroerte kampte. Artsen vonden een klein bloedstolsel in haar hersenen en stelden vast dat het om een TIA ging.

Met een video geeft Hailey nu meer uitleg over het incident. Ze vertelt dat ze een ‘raar gevoel’ in haar rechterarm voelde toen ze thuis zat met haar man Justin. Haar vingertoppen werden gevoelloos en ze kon niet meer praten.

Nadat ze naar het ziekenhuis werd gebracht, keerden haar gevoelloosheid en spraak al snel terug, maar de artsen bleven bezorgd. Hailey bleek namelijk een hartafwijking te hebben waarvoor ze onder het mes moest.

De afwijking is inmiddels verholpen, maar het model moet nog wel dagelijks bloedverdunners slikken. Z

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer