Hailey Bieber geopereerd aan hart na beroerte

Karen Luiken-28 april 2022 om 06:02

Hailey Bieber moest aan haar hart geopereerd worden nadat ze vorige maand een beroerte kreeg en in het ziekenhuis belandde. Dat vertelt het supermodel in een video op social media.

Een paar weken geleden werd Hailey met spoed naar het ziekenhuis gebracht toen ze met symptomen van een beroerte kampte. Artsen vonden een klein bloedstolsel in haar hersenen en stelden vast dat het om een TIA ging.

Met een video geeft Hailey nu meer uitleg over het incident. Ze vertelt dat ze een ‘raar gevoel’ in haar rechterarm voelde toen ze thuis zat met haar man Justin. Haar vingertoppen werden gevoelloos en ze kon niet meer praten.

Nadat ze naar het ziekenhuis werd gebracht, keerden haar gevoelloosheid en spraak al snel terug, maar de artsen bleven bezorgd. Hailey bleek namelijk een hartafwijking te hebben waarvoor ze onder het mes moest.

De afwijking is inmiddels verholpen, maar het model moet nog wel dagelijks bloedverdunners slikken. Z

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer