Hailey Bieber geopereerd aan hart na beroerte

Karen Luiken-28 april 2022 om 06:02

Hailey Bieber moest aan haar hart geopereerd worden nadat ze vorige maand een beroerte kreeg en in het ziekenhuis belandde. Dat vertelt het supermodel in een video op social media.

Een paar weken geleden werd Hailey met spoed naar het ziekenhuis gebracht toen ze met symptomen van een beroerte kampte. Artsen vonden een klein bloedstolsel in haar hersenen en stelden vast dat het om een TIA ging.

Met een video geeft Hailey nu meer uitleg over het incident. Ze vertelt dat ze een ‘raar gevoel’ in haar rechterarm voelde toen ze thuis zat met haar man Justin. Haar vingertoppen werden gevoelloos en ze kon niet meer praten.

Nadat ze naar het ziekenhuis werd gebracht, keerden haar gevoelloosheid en spraak al snel terug, maar de artsen bleven bezorgd. Hailey bleek namelijk een hartafwijking te hebben waarvoor ze onder het mes moest.

De afwijking is inmiddels verholpen, maar het model moet nog wel dagelijks bloedverdunners slikken. Z

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer