Schrijf je in voor de Red Bull Zeepkistenrace!

Amber Schepers-28 april 2022 om 09:00

We hebben er vijf jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het weer zover. De iconische Red Bull Zeepkistenrace keert terug naar ons land! Enkel creatieve deelnemers met een unieke zeepkist ontbreken nog.

Goed nieuws voor liefhebbers van zeepkistenraces, want dit jaar wordt opnieuw de knettergekke Red Bull Zeepkistenrace georganiseerd! Op zondag 4 september 2022 zullen tientallen teams een uniek parcours vol obstakels trotseren met hun eigen ontworpen zeepkist.

Niemand minder dan bekend wielrenner Wout van Aert ging het parcours al eens verkennen. Dit jaar zal de motor-zonder-motor-race doorgaan op een van de meest legendarische stukken F1-circuit ter wereld: Eau Rouge en Raidillon, de snelle en steile rechterbocht van het Circuit van Spa-Francorchamps. Voor de zeepkistenrace is Red Bull op zoek naar prettig gestoorde creatievelingen die het aandurven om de 17% steile bocht af te dalen met hun eigen unieke zeepkist.

Wil jij de kans wagen om de Raidillon naar beneden te duiken en denk jij het ultieme ontwerp voor jouw zeepkist gevonden te hebben? Schrijf je dan nu in en wie weet daal jij binnenkort de legendarische snelle en steile bocht af!

Denk eraan: Hoe zotter je zeepkist, hoe beter! Stel je team samen, ontwerp je zeepkist en schrijf je in! De laatste zeepkistenrace vond plaats in 2017, waar meer dan 60 enthousiaste teams samen met 30.000 toeschouwers het spektakel van hun leven beleefden.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar om een leuke prijs in de wacht te slepen kunnen de deelnemers strijden in verschillende categorieën: Snelste tijd, Leukste zeepkist of Beste openingsact. Waag dus zeker je kans!

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Alan Walker geeft show in Lotto Arena

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:55

Alan Walker heeft een nieuwe wereldtournee aangekondigd. De Noorse artiest, met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd, bezoekt dit jaar nog verschillende landen. België ontbreekt gelukkig niet en is op zaterdag 1 oktober aan de beurt.

De wereldberoemde dj zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om de genres EDM en filmmuziek met elkaar te combineren. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Met succes: de tracks werden wereldwijd miljoenen keer beluisterd via YouTube en Spotify. Het was een vocalremake van één van die tracks, ‘Faded’, die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak leidde.

De Belgische show van Alan Walker vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 mei verkrijgbaar om 10 uur via de website van Live Nation.

Ontdek meer