Robert Pattinson gaat opnieuw Batman spelen in vervolg

Karen Luiken-28 april 2022 om 06:08

‘The Batman’ krijgt een vervolg en niemand minder dan Robert Pattinson keert daarvoor terug. Warner Bros. heeft tijdens een presentatie op CinemaCon, de jaarlijkse vakbeurs voor theatereigenaren, onthuld dat de acteur opnieuw in de huid kruipt van de superheld van Gotham.

Matt Reeves, regisseur van ‘The Batman’, was aanwezig om het nieuws aan te kondigen. Hij gaat het vervolg schrijven en regisseren, maar gaf verder geen details over de inhoud van de film.

De eerste film met Robert Pattinson als Batman verscheen in maart op het grote scherm en is sindsdien een groot succes.

Ontdek hier de eerste trailer van 'Hocus Pocus 2'

Karen Luiken-28 juni 2022 om 16:42

Disney+ heeft een cadeautje voor fans die reikhalzend uitkijken naar de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’. De streamingsdienst heeft (eindelijk) de eerste trailer gedeeld!

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer