Titel ‘Avatar’-sequel bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-27 april 2022 om 20:20

Het heeft lang geduurd, maar er is eindelijk meer nieuws over de tweede film in de ‘Avatar’-franchise. Méér zelfs, we krijgen volgende week ook een eerste teaser trailer!

Op de Amerikaanse cinemabeurs CinemaCon heeft Disney onthuld wat net de titel zal zijn van het vervolg op ‘Avatar’. Hou je vast aan de takken van de bomen want vanaf december draait 'Avatar: The Way of the Water' in de bioscoop!

De eerste teaser zal volgende week droppen, samen met de release van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'. De teaser zal ook in de bioscoop voor de tweede ‘Doctor Strange’-film spelen.

Het verhaal van ‘Avatar: The Way of the Water’ draait opnieuw rond Sully en zijn nieuwe familie op de planeet Pandora. Samen moeten ze het wederom opnemen tegen een oude en gekende vijand.

Check hieronder ook het eerste beeld dat gedropt werd:

Zien: volledige trailer 'Bones and All' gedropt!

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 20:24

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk werd de volledige trailer van zijn aankomende film 'Bones and All' gedropt.

Deze nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, die je wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', ging al in première op het Filmfestival van Venetië en was een énorm succes. Timothée Chalamet, die dus ook te zien was in 'Call Me By Your Name', speelt de hoofdrol in deze nieuwe prent.

De film is een bewerking van het gelijknamige boek van Camille DeAngelis en vertelt het verhaal over de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontrechte zwerver. De producenten omschrijven het als "een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn".

Check hieronder de trailer en ontdek 'm dit najaar in de bioscoop!

Angstaanjagende 'Smile' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 20:09

Horrorfans, opgelet! Ben jij nog op zoek naar een angstaanjagende film om je de stuipen op het lijf te doen jagen? Dan kan je nu in de bioscoop gaan griezelen met 'Smile'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Denk jij dat je 'Smile' aankunt? Check 'm dan nu in de bioscoop, als je durft tenminste...

Ontdek meer