Deze mannelijke singles doen mee aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-17 augustus 2021 om 04:46

Over een dikke week is het zover: het nieuwe seizoen van ‘Love Island: Love or Leave’ gaat van start. We weten al dat Monica Geuze en Viktor Verhulst verantwoordelijk zullen zijn voor de presentatie. De deelnemende koppels kennen we inmiddels ook. Vandaag is het tijd om kennis te maken met de mannelijke vrijgezellen die alles op alles zetten om de hartjes van de vier dames voor zich te winnen.

Niels
Laten we beginnen met de 25-jarige Niels uit Nederland. Hij is gezellig, ambitieus en vastberaden voor zijn dertigste vader te worden. Zijn ideale vrouw is zelfverzekerd en betrouwbaar. Het uiterlijk vindt hij niet zo belangrijk. Althans, niet zo belangrijk als de innerlijke connectie die hij met iemand voelt. Zal hij die op ‘Temptation Island’ gaan vinden?

Serayo
De volgende in het rijtje is de sociale Serayo (29) die al drie jaar als vrijgezel door het leven gaat. Hij is op zoek naar een relatie en hoopt iemand te vinden die zowel zorgzaam als avontuurlijk is. Net als Niels vindt hij het uiterlijk niet zo belangrijk als een sterke band.

Yannick
Dit is de Vlaamse Yannick. Hij is 24 jaar oud, dj en werkzaam in de transport. Hij is op zoek naar iemand waar hij mee wil trouwen en wil alles behalve een korte relatie. Zijn type: sportieve blondines.

Jimi
Jimi (25) is een doorzetter. Hij is sociaal, speels en gepassioneerd door motorcross. Je zou hem een romanticus kunnen noemen, iemand die op zoek is naar échte liefde.

Maxime
Dan is het tijd voor Maxime (24), een ambitieuze charmeur. Hij heeft nog nooit een gebroken hart gehad. Misschien dat daar binnenkort verandering in komt? De sportfanaat wordt blij van een sociale en zelfverzekerde dame.

Kevin
Door naar de 25-jarige taxichauffeur Kevin. Hij geniet van het vrijgezellenleven, maar zou het ook niet erg vinden om een relatie te hebben. Communicatie is bij deze levensgenieter de sleutel tot een succesvolle band met – als het even kan – een vrouw die een tikkeltje hard to get is.

Valentino
Valentino is 30 jaar oud, komt uit België en heeft Italiaanse roots. Na een paar korte relaties is hij nu op zoek naar iemand waar hij oud mee kan worden.

Fatih
Next up: Fatih, een zelfverzekerde man met Turkse roots. Deze ober heeft een hekel aan dramaqueens en ziet het liefst een ambitieuze vrouw aan zijn zijde.

Joop
Door naar de Nederlandse Joop (32). Deze man zou zielsgelukkig worden van een ondernemende vrouw die – met een beetje geluk – ook de moeder van zijn kinderen gaat worden.

Bob
Dit is Bob. Hij is ondernemend, trouw en een groot liefhebber van hardlopen. Als het aan hem ligt, vindt hij op ‘Temptation Island’ een loyale partner waar hij een goede klik mee heeft.

Jake
Jake is met zijn 21-jarige leeftijd de jongste van het stel. Hij laat zijn oog meestal vallen op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn.

Willem
En dan last but not least: Willem (30), een sportieve en muzikale man die nu een jaar als single door het leven gaat. Op ‘Temptation Island’ hoopt hij een luisterend oor voor de dames te kunnen zijn.

'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Ontdek meer