Deze mannelijke singles doen mee aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-17 augustus 2021 om 04:46

Over een dikke week is het zover: het nieuwe seizoen van ‘Love Island: Love or Leave’ gaat van start. We weten al dat Monica Geuze en Viktor Verhulst verantwoordelijk zullen zijn voor de presentatie. De deelnemende koppels kennen we inmiddels ook. Vandaag is het tijd om kennis te maken met de mannelijke vrijgezellen die alles op alles zetten om de hartjes van de vier dames voor zich te winnen.

Niels
Laten we beginnen met de 25-jarige Niels uit Nederland. Hij is gezellig, ambitieus en vastberaden voor zijn dertigste vader te worden. Zijn ideale vrouw is zelfverzekerd en betrouwbaar. Het uiterlijk vindt hij niet zo belangrijk. Althans, niet zo belangrijk als de innerlijke connectie die hij met iemand voelt. Zal hij die op ‘Temptation Island’ gaan vinden?

Serayo
De volgende in het rijtje is de sociale Serayo (29) die al drie jaar als vrijgezel door het leven gaat. Hij is op zoek naar een relatie en hoopt iemand te vinden die zowel zorgzaam als avontuurlijk is. Net als Niels vindt hij het uiterlijk niet zo belangrijk als een sterke band.

Yannick
Dit is de Vlaamse Yannick. Hij is 24 jaar oud, dj en werkzaam in de transport. Hij is op zoek naar iemand waar hij mee wil trouwen en wil alles behalve een korte relatie. Zijn type: sportieve blondines.

Jimi
Jimi (25) is een doorzetter. Hij is sociaal, speels en gepassioneerd door motorcross. Je zou hem een romanticus kunnen noemen, iemand die op zoek is naar échte liefde.

Maxime
Dan is het tijd voor Maxime (24), een ambitieuze charmeur. Hij heeft nog nooit een gebroken hart gehad. Misschien dat daar binnenkort verandering in komt? De sportfanaat wordt blij van een sociale en zelfverzekerde dame.

Kevin
Door naar de 25-jarige taxichauffeur Kevin. Hij geniet van het vrijgezellenleven, maar zou het ook niet erg vinden om een relatie te hebben. Communicatie is bij deze levensgenieter de sleutel tot een succesvolle band met – als het even kan – een vrouw die een tikkeltje hard to get is.

Valentino
Valentino is 30 jaar oud, komt uit België en heeft Italiaanse roots. Na een paar korte relaties is hij nu op zoek naar iemand waar hij oud mee kan worden.

Fatih
Next up: Fatih, een zelfverzekerde man met Turkse roots. Deze ober heeft een hekel aan dramaqueens en ziet het liefst een ambitieuze vrouw aan zijn zijde.

Joop
Door naar de Nederlandse Joop (32). Deze man zou zielsgelukkig worden van een ondernemende vrouw die – met een beetje geluk – ook de moeder van zijn kinderen gaat worden.

Bob
Dit is Bob. Hij is ondernemend, trouw en een groot liefhebber van hardlopen. Als het aan hem ligt, vindt hij op ‘Temptation Island’ een loyale partner waar hij een goede klik mee heeft.

Jake
Jake is met zijn 21-jarige leeftijd de jongste van het stel. Hij laat zijn oog meestal vallen op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn.

Willem
En dan last but not least: Willem (30), een sportieve en muzikale man die nu een jaar als single door het leven gaat. Op ‘Temptation Island’ hoopt hij een luisterend oor voor de dames te kunnen zijn.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer