Zo zouden de 'Encanto'-figuren er in real life uitzien

Karen Luiken-27 april 2022 om 08:20

Wat als de figuren uit 'Encanto' echte mensen zouden zijn? Hoe zouden de leden van de Madrigal-familie er dan uitzien? Artiest Hidreley Leli Dião nam de proef op de som en maakte levensechte kunstwerken van de personages.

‘Encanto’ is een van de meest populaire Disney-animatiefilms ooit en vertelt het verhaal van de familie Madrigal en hun magische krachten. Mirabel, het hoofdpersonage, is het enige lid van de familie dat geen gift heeft gekregen. De film werd ontzettend goed ontvangen en werd geprezen voor zowel de liedjes als de fantastische beelden.

Elk personage uit de film heeft een unieke look, maar hoe zouden de figuren eruitzien als ze in real life zouden bestaan? Het antwoord is dankzij Hidreley Leli Dião eindelijk hier. De artiest maakte met behulp van Photoshop, FaceApp, Gradiente en Remini realistisch ogende portretten van onder anderen Mirabel, Bruno, Isabela en Julieta.

Hebben: pretpark verkoopt onderdelen van populaire attractie

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 16:56- Foto:

Dreyton Manor

Pretparkfans, deze is voor jullie! Het Engelse pretpark Drayton Manor verkoopt namelijk enkele onderdelen van hun populaire valtoren Apocalypse.

Op 30 oktober viel de Apocalypse voor het laatst naar beneden, want de attractie sluit onherroepelijk de toegangspoortjes. De attractie maakt plaats voor iets nieuws, dus verkoopt het park nu enkele onderdelen van die oude attractie.

Zo’n dertig elementen uit Apocalypse worden nu online verkocht. Het gaat om decorstukken, informatieborden, zittingen, panelen en bagagebakken. Prijzen variëren tussen, de 58 en 1.160 euro. Bieden is niet mogelijk, want ze geven duidelijk aan met vaste prijzen te werken.

Wie interesse heeft in zo’n uniek souvenir, mag vrijblijvend mailen naar retail@draytonmanor.co.uk. De souvenirafdeling stuurt dan een digitale catalogus met de artikelen die nog beschikbaar zijn.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Ontdek meer