Iedere aflevering 'Stranger Things' kost 28 miljoen!

Dieter Blarinckx-27 april 2022 om 08:17

Binnenkort dropt het langverwachte vierde seizoen van 'Stranger Things', en dat is nu de duurste Netflix-serie ooit. Netflix heeft immers laten weten dat iedere aflevering zo'n 28 miljoen euro kost!

Voor het eerste seizoen was zo'n 6 miljoen per aflevering nodig. Wat een verschil dus met seizoen vier! Met het indrukwekkende cijfer van 28 miljoen per aflevering, stoten ze 'The Crown' van de troon. Een aflevering van die historische serie kost zo'n 13 miljoen.

Het vierde seizoen van 'Stranger Things' zal negen aflevering bevatten en zal vanaf eind mei te streamen zijn via Netflix!

Bekijk de trailer hier:

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer