Iedere aflevering 'Stranger Things' kost 28 miljoen!

Dieter Blarinckx-27 april 2022 om 08:17

Binnenkort dropt het langverwachte vierde seizoen van 'Stranger Things', en dat is nu de duurste Netflix-serie ooit. Netflix heeft immers laten weten dat iedere aflevering zo'n 28 miljoen euro kost!

Voor het eerste seizoen was zo'n 6 miljoen per aflevering nodig. Wat een verschil dus met seizoen vier! Met het indrukwekkende cijfer van 28 miljoen per aflevering, stoten ze 'The Crown' van de troon. Een aflevering van die historische serie kost zo'n 13 miljoen.

Het vierde seizoen van 'Stranger Things' zal negen aflevering bevatten en zal vanaf eind mei te streamen zijn via Netflix!

Bekijk de trailer hier:

'De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert' vanavond op tv!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:26

Vanavond is het zover: in de speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’ komen we te weten wat er zich allemaal afspeelde achter de schermen van de allerlaatste afscheidsshow van ‘Samson & Gert’.

Na een vertraging van ongeveer 3 jaar nam Gert op zondag 17 april afscheid van hondje Samson in de allerlaatste show van ’Samson & Gert’. En ook de cameraploeg van ‘De Verhulstjes’ was ter plaatse om dat legendarische moment op beeld vast te leggen. En dat resultaat zien we vanavond op tv (en online).

“Ik heb het 32 jaar lang graag gedaan, maar op een gegeven moment moet je stoppen. 50 was een mooie leeftijd, het is uiteindelijk 54 geworden”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

‘De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert’ is vanavond om 19u55 te bekijken via Play4 en op GoPlay!

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Ontdek meer